Mainos:Päihtynyt kuljettaja hinasi Henkilöautoa Vantaalla

NordenBladet —

04.01.2020 klo 15.57Itä-Uusimaa
Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 4.1.2020
Vantaan alue
Päihtynyt kuljettaja hinasi henkilöautoa
Vantaa, Pitotie, 3.1.2019 klo 19.35
Poliisi sai tehtäväksi mennä kolaripaikalle Vantaan Pakkalaan. Hätäkeskukseen tuleen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt liikenteenjakajaan. Ennen kuin poliisi ehti paikalle, hätäkeskukseen tehtiin ilmoitus, jonka mukaan onnettomuuteen joutunutta auto oli jo hinattu pois. Partio tavoitti hinausta tehneen auton ja se pysäytettiin. Autoa kuljettaneelle vuonna 1982 syntyneelle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhalluskoe, jonka tulos ylitti rattijuopumuksen rajan.
Mies tuotiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Kokeen tulos oli 0,39 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja hänelle annettiin saman tien tiedoksi sakkovaatimus rattijuopumuksesta. Mies on myöntänyt teon.
Ravintolasta poistettu potki kostoksi ulko-oven rikki
Vantaa Laukkarinne 4.1.2019 klo 2.30
Vahtimestari poisti ravintolasta häiriötä aiheuttaneen nuorten miesten seurueen. Yksi poistetuista hermostui kohtelusta sen verran, että ulos mennessään potki ulko-oven rikki. Läheisen ostoskeskuksen vartijat ottivat miehen kiinni. Päihtynyt vuonna 2001 syntynyt mies kiisti ensin kiivaasti tehneensä mitään laitonta ja väitti, ettei tiedä, miksi hänet on otettu kiinni. Hieman myöhemmin hän kuitenkin myönsi pliisipartiolle potkineensa ravintolan ovea. Miestä epäillään vahingonteosta. Hän on myös kuulustelussa myöntänyt teon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory