Mainos:Kuolemantapaus tamperelaisravintolassa

NordenBladet ‚ÄĒ Tampereella H√§meenkatu 23:ssa sijaitsevan y√∂kerhon k√§ym√§l√§tiloista l√∂ydettiin kuollut henkil√∂ t√§n√§√§n aamuy√∂ll√§ noin kello 03. Paikalle kutsuttiin h√§lytyspartioiden lis√§ksi rikospaikkatutkinnan asiantuntijoita ja rikostutkijoita.
Tähän mennessä suoritettujen tutkimusten perusteella kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Paikkatutkinnassa poliisin tietoon tuli oheisrikos ja tämän epäilyn vuoksi kaksi yökerhon asiakasta otettiin kiinni.
Kuolemantapaus tai paljastunut rikosepäily eivät liity millään tavalla yökerhon tai sen henkilökunnan toimintaan. Poliisi sai henkilökunnalta kaiken tarvittavan avun ja tiedot tapahtumapaikalla.
Poliisi ei voi tiedottaa kuolemansyystä tarkemmin, koska kuolemansyyntutkinta on lain mukaan yleisöltä salassa pidettävää. Myöskään oheisrikoksesta ei voida tiedottaa samasta syystä. Oheisrikoksesta tiedottaminen saattaisi paljastaa kuolemansyyntutkintaan liittyviä salassa pidettäviä tietoja.
Tieto kuolemasta on toimitettu vainajan omaisille aamupäivällä. Poliisi ei paljasta vainajan henkilöön liittyviä tietoja, koska kunnioittaa vainajan yksityisyyttä ja omaisten surutyötä.
Yökerhossa oli tapahtuma-aikaan runsaasti asiakkaita, jotka ovat saattaneet järkyttyä tilanteesta. Kriisiavun tarpeessa olevia ihmisiä pyydetään ottamaan yhteyttä Tampereen sosiaalipäivystykseen, numeroon 0500 625990.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory