Henkilöautoilija pakeni poliisia Kyyjärvellä

NordenBladet — Ikaalinen tie 2595 3.1.2020 klo 15.55
Poliisipartio pysäytti Ikaalisissa henkilöauton tarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljetti 1980-luvulla syntynyt ulkopaikkauntalainen mies. Miehellä ei ole lainkaan ajo-oikeutta. Hän on jäänyt kiinni kortitta-ajosta vuoden sisään jo 20 kertaa. Miestä epäillään tälläkin kertaa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Tampere Hakkarinkaari 3.1.2020 18.50
Poliisipartio havaitsi Hakkarinkaaressa henkilön, jolla partio tiesi olevan perässä etsintäkuulutuksen. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi sähkölamautin ja huumaavia tabletteja, joihin miehellä ei ollut reseptiä. Kolmekymppistä miestä epäillään huumausainerikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.
Tampere Pirttisuonraitti 3.1.2020 klo 20.08
Poliisipartio pysäytti Tampereen Vuoreksessa pakettiauton. Pakettiauton kuljettaja oli silminnähden päihtynyt. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä ajoneuvoa kuljettanut mies riuhtaisi itsensä irti partion käsistä ja lähti jousten pakoon. Juostessaan poliisia karkuun mies yritti hävittää hallustaan pienen nyssäkän heittämällä sen maahan. Poliisipartio tavoitti miehen pienen juoksukilpailun jälkeen. Miehen maahan heittämässä nyssäkässä epäillään olevan huumausainetta. Miehen kuljettama pakettiauto oli ilmoitettu aiemmin anastetuksi. Mies kertoi myös partiolle käyttäneensä aiemmin samana päivänä huumausaineita. Noin kolmekymppistä ulkopaikkakuntalaista miestä epäillään huumausainerikoksesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja haitanteosta virkamiehelle. Hänet otettiin kiinni edellä luetuista rikoksista epäiltynä.
Kyyjärvi Tuliharjuntie 4.1.2020 klo 00.09
Poliisipartio havaitsi Kyyjärven keskustassa henkilöauton, joka päätettiin pysäyttää liikennetarkastusta varten. Henkilöauton kuljettaja ajoi kauppakeskuksen taakse poliisipartion havaittuaan ja lähti kiihdyttämään. Ajo jatkui poliisin näyttämästä pysäytysmerkistä välittämättä Vaasantielle Kyyjärven keskustan suuntaan ja Vaasantie-Jyväskyläntie-kiertoliittymästä edelleen Honkalehdontietä pitkin kohti Jyväskyläntietä. Henkilöautoilija ajoi useista kaarteista vastaantulevien kaistaa käyttäen ja ajoneuvon perä heittelehti erityisesti mutkissa. Ylinopeus oli ajoittain huomattava. Vaasantie-Jyväskyläntie-kiertoliittymästä pakenija kääntyi vasemmalle Honkalehdontielle ja siitä jälleen vasemmalle Tuliharjuntielle jatkaen vielä jonkin aikaan pakenemistaan. Auto kuitenkin pysähtyi lopulta Tuliharjuntielle. Kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton nuori aikuinen mies. Hän oli autossa yksin. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen ja myös huumepikatestin tulos oli negatiivinen. Auto oli katsastamaton. Kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, liikennerikkomuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta. Hänet toimitettiin poliisiasemalle kiinniotettuna.
Jyväskylä Kuokkalantie 4.1.2020 klo 00.33
Poliisipartio havaitsi Vaajakosken moottoriteillä entuudestaan tuntemansa kortittoman miehen kuljettavan henkilöautoa. Partio pysäytti ajoneuvon. Huumepikatesti antoi kuljettajalle positiivisen tuloksen. 1980-luvulla syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory