Mainos:Paitavarkaalla takana useita anastusrikoksia vuoden sisällä

NordenBladet —

03.01.2020 klo 09.29Häme
Hämeen poliisilaitoksen partioilla oli kuluneen vuorokauden aikana tehtäviä yhteensä 161, joista yövuorossa hoidettiin 71 tehtävää. Muutamia häiriköitä päätyi putkaan. Vuorokauden aikana jäi kiinni vain yksi rattijuoppoa.
Lahti. 26-vuotias mies jäi kiinni torstai-iltana yrittäessään anastaa paitaa urheiluliikkeestä Apilakadulla. Hän oli ottanut T-paidan hyllystä ja mennyt sovituskoppiin. Mies irrotti sovituskopissa hälyttimen ja puki paidan päällensä, jonka jälkeen hän yritti poistua kaupasta maksamatta tuotetta. Työntekijä otti miehen kiinni.
Paitavarkaalla on 24 aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä. Tapausta tutkitaan varkautena, johon mies otettiin kiinni.
Riihimäki. Partio pysäytti puolenyön jälkeen pakettiauton sen kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi Valtatiellä 3. Autoa kuljetti 22-vuotias nainen, joka puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Hänelle tehty huumepikatesti oli puolestaan positiivinen amfetamiinille. Kuljettaja vietiin verikokeisiin asian varmistamiseksi.
Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.
Forssa. Hätäkeskus ilmoitti torstaina kello 16 aikoihin, että postilaatikko oli räjäytetty omatekoisella pommilla. Tapahtumapaikalla oli havaittavissa jäänteitä omatekoisesta pommista, joka oli räjähtäessään rikkonut peltisen postilaatikon totaalisesti. Tapahtunutta tutkitaan lievänä vahingontekona.
Hämeenlinna. Partio meni torstaina iltapäivällä tavoittelemaan etsintäkuulutettua henkilöä kerrostaloasuntoon Nummen kaupunginosassa. Tehtävän yhteydessä partio sai viitteitä huumausaineista, jonka seurauksena asuntoon tehtiin kotietsintä. Etsinnältä löytyi huumausaineita sen verran, että kolmekymppistä miestä epäillään huumausainerikoksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory