Mainos:Kahden nuoren miehen epällään tehneen graffiteja Kuopion keskustassa

NordenBladet —

03.01.2020 klo 08.24Itä-Suomi
Poliisi sai torstai-iltana kello 23 aikaan hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan nuorehkot miehet tekivät graffiteja Kuopion keskustassa. Ilmoittajan antamien tuntomerkkien ja havaintojen avulla poliisi löysi kaksi tuntomerkkeihin sopivaa miestä Kauppakadulla olevasta ravintolasta. Heidän tekemiksi epäiltyjä sotkuja löytyi illan aikana useita keskustan alueelta. Poliisi otti kuopiolaiset 18-vuotiaan ja 20-vuotiaan miehen kiinni epäiltynä vahingontekoon.
Töhryjä löytyi ainakin Aarneenkallionkadulta, Musiikkikeskuksen pysäköintialueen lähettyviltä, Haapaniemenkadun ja Kuopionlahdenkadun risteyksessä olevan autokatoksen seinästä, Kuopion taidelukion seinästä ja Hallikatu 10 seinästä. Lisäksi törhryjä löytyi Minna Canthin kadulla olevan ravintolan seinästä sekä kahden kerrostalon seinästä.
***
Poliisipartio mittasi torstaina iltapäivällä Iisalmessa Kuopiontiellä vastaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 116 km/h alueella, jossa oli 80 km/h nopeusrajoitus. Partio kääntyi auton perään ja ennen pysäyttämistä auto oli vielä ohittanut kolme autoa. Yhdessä ohitustilanteessa vastaan tullut, auto oli joutunut hiljentämään välttääkseen yhteentörmäyksen. Partio sai auton pysäytettyä Peltosalmen kohdalla ja auton kuljettajaksi selvisi 63-vuotias lapinlahtelainen mies. Hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille. Poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
***
Henkilöauto törmäsi hirveen torstaina iltapäivällä Siilinjärvellä VT 5:llä Pöljän kohdalla. Henkilöauto oli menossa Lapinlahden suuntaan, kun oikealta puolelta tielle oli juossut hirvi, joka osui auton keulaan. Auton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Hirvi oli poistunut takaisin metsään tulosuuntaansa. Paikalle tulleiden SRVA:n edustajien havaintojen perusteella hirvi oli loukkaantunut ja he aloittivat hirven jäljestyksen.
***
Poliisi sai perjantaiaamuna viiden jälkeen ilmoituksen murrosta Riistaveden keskustassa Keskustiellä sijaitsevaan liikkeeseen. Liikkeen etuovien lasit oli hajotettu, jonka kautta oli päästy sisään liikkeeseen. Poliisilla ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa anastetusta omaisuudesta. Tekijä tai tekijät olivat myös ehtineet poistua paikalta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory