Mainos:Poliisi on jatkanut joensuulaisen tanssilavan tulipalon syttymissyyn selvittämistä törkeänä vahingontekona

NordenBladet —

02.01.2020 klo 14.18Itä-Suomi
Joensuussa Törmäntie 5:ssä ollut vanha tanssilava paloi 31.12.2019 – 1.1.2020 välisenä yönä. Palo havaittiin keskiviikkona aamuyöllä noin klo 03 aikaan. Sammutustehtäviin osallistui useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Tällä hetkellä tapausta tutkitaan törkeänä vahingontekona.
Poliisin aiemmin kiinniottamat kolme henkilöä on kuulusteluiden jälkeen vapautettu. Poliisi on eilen illalla ottanut kiinni kaksi nuorta miestä epäiltynä törkeään vahingontekoon. Miehet ovat iältään 20 – ja 18 -vuotiaita. He ovat tällä hetkellä pidätettyjä. Miehiä on tänään kuulusteltu, mutta kuulustelun sisältöä ei asian keskeneräisyyden vuoksi avata julkisuudessa. Teon motiivi on yksi esitutkinnassa selvitettävistä asioista.
Poliisi jatkaa edelleen tapauksen esitutkintaa. Asian tutkinta etenee edelleen muun ohessa kuulusteluin sekä teknisen tutkinnan keinoin. Asiasta tiedottamista harkitaan esitutkinnan edetessä.
Poliisi on saanut havaintoja yön tapahtumista kansalaisilta. Edelleen poliisi pyytää yleisön havaintoja tanssilavan luona nähdyistä henkilöistä erityisesti aamuyöltä 1.1.2020 ennen palon alkamista. Vihjeet ja tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai sitten puhelimitse vihjepuhelimeen 0295 415 232.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory