Mainos:ETELÄ-KARJALAN POLIISILLA TYÖLÄS VUODENVAIHDE

NordenBladet —

02.01.2020 klo 13.31Kaakkois-Suomi
Etelä-Karjalan poliisia työllisti vuodenvaihteessa lukuisat pahoinpitelyt ja perheväkivaltatapaukset mm. Lappeenrannassa ja Imatralla, vahingonteot joista ”klassisimpina” useat eri puolilla kaupunkia tehdyt postilaatikkojen tuhoamiset ilotulitteilla, rattijuopot ja häiriökäyttäytymiset.
Uuden vuoden päivän aamuna poliisilaitoksen tiloissa heräili lähes 20 rikosperusteisesti kiinniotettua henkilöä ja useita häiriökäyttäytymisen vuoksi kiinniotettuja.
Vakavin pahoinpitelyrikos tapahtui Imatralla Uuden vuoden aattona myöhään yöllä jossa usean nuoren joukko oli hermostunut paikkakuntalaisen miehen mennessä omakotitaloon jossa oli useita nuoria alkoholin vaikutuksen alaisena.
Ambulanssihenkilöstön ja poliisin saapuessa paikalle asunnon eteisessä oli kasvot veressä ollut mies jota nuoret olivat potkineet useita kertoja pään alueelle. Tätä oli edeltänyt ilmeisesti nuorisolle tuntemattoman miehen oma väkivaltainen käyttäytyminen.
Poliisi ei tiedota asianomistajan vammoista tarkemmin. Asiassa tutkitaan useampaa pahoinpitelyä.
Poliisi on edistynyt omien tutkimustensa perusteella ennen vuoden vaihdetta tehdyissä kiinteistöjen töhrimisissä ja ottanut useisiin vahingontekoihin kiinni ja pidättänyt rikoksiin epäiltynä alle 20 -vuotiaan paikkakuntalaisen miehen.
Poliisi jatkaa asian tutkintaa eikä tiedota tällä hetkellä enempää.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory