Mainos:Meri-Lapin päivittäistiedote 1.1.2020

NordenBladet — Pullolla kasvoihin Kemissä
Kemin keskustassa sijaitsevan ruokaravintolan edessä on ollut kahdella miehellä riitaa. 18-vuotiaan miehen epäillään lyöneen lasisella pullolla 33-vuotiasta miestä kasvoihin. Uhrille oli aiheutunut vertavuotava haava kaulaan. Mies on saanut sairaalassa hoitoa vammaansa ja hänet on kotiutettu sairaalasta.
Nuori mies oli lähtenyt juosten paikalta, mutta silminnäkijä oli seurannut miestä. Pakeneva nuori mies oli uhannut silminnäkijää rikkoutuneella pullolla ja jatkanut pakoaan ajoneuvon kyytiin. Poliisi oli saanut otettua miehen kiinni ajoneuvon kyydistä. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.
Kotiväkivaltaa Kemissä
28-vuotias nainen oli herännyt palohälyttimen ääneen ja mennyt alakertaan, jossa hänen 30-vuotias miehensä oli polttamassa tupakkaa sisällä. Asiassa oli syntynyt riitaa ja nainen oli soittanut hätäkeskukseen. Naisen soittaessa mies oli ottanut naista kädestä kiinni ja ottanut puhelimen naiselta väkisin. Mies oli sen jälkeen heittänyt puhelimen vessanpönttöön. Mies oli poistunut paikalta ennen poliisipartion paikalle tuloa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory