Mainos:Väkivaltainen erimielisyys Kiuruvedellä

NordenBladet — Tiistaina noin klo 19 ulkopaikkakuntalainen vuonna 1989 syntynyt nainen soitti Kiuruvedellä taajaman alueella olevasta asunnosta hätäkeskukseen ja kertoi lyöneensä miestään veitsellä selkään. Paikalle lähetettiin poliisipartio ja sairasauto. Paikalla ilmoittaja kertoi hänellä olleen riitaa miehensä kanssa, jonka yhteydessä ilmoittaja kertoi miehensä pahoinpidelleen häntä. Ilmoittaja kertoi ottaneensa tilanteessa käteensä veitsen ja lyöneensä sillä kerran miestään selkään. Paikalla todettiin, että asunnon olohuoneessa ilmoittajan vuonna 1986 syntynyt mies makasi vatsallaan ja sairaankuljettajat ryhtyivät antamaan hänelle ensiapua. Miehen selässä lapaluun vieressä oli pistohaava, jonka johdosta miestä lähdettiin välittömästi kuljettamaan Kuopion yliopistolliseen sairaalaan hoidettavaksi. Ilmoittaja otettiin kiinni ja hänet kuljetettiin Iisalmen poliisiasemalle. Mies pääsi yön aikana sairaalasta pois joten mitään vakavempaa vammaa ei ilmeisesti lyönnistä seurannut. Kyseinen pariskunta oli vieraana asunnossa. Tapahtumien kulkua selvitetään ja asianimikkeenä on tapon yritys.
Kuopiossa ulkopaikkakuntalainen vuonna 1994 syntynyt mies kuljetti huomattavalla ylinopeudella henkilöautoa Tasavallankadulla keskiviikkona klo 05.00. Poliisipartio kiinnitti huomiota kyseiseen ajoneuvoon ja mittasi tutkalla sen nopeudeksi 117 km/h , sallitun nopeuden ollessa 50 km/h. Partio pysäytti auton ja kuljettaja määrättiin samalla väliaikaiseen ajokieltoon.
Kuopiossa paikkakuntalainen vuonna 1981 syntynyt mies kuljetti Puijonkadulla päihtyneenä henkilöautoa aiheuttaen vaaraa muille liikkujille. Poliisipartio teki havainnon kävelykatua pitkin ajavasta autosta ja pysäytti sen tarkastettavaksi keskiviikkona noin klo 05.25. Tarkastuksen yhteydessä kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulokseksi tuli 1,76 promillea, jonka johdosta kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin ajokieltoon.
Nilsiässä Tahkovuorelta tuli tiistaina noin klo 19.40 ilmoitus, että Vehkakujan varrella olevan vuokramökin pihalta ammuttiin muita ihmisiä vaarantavasti ilotulitteita. Poliisipartion mennessä paikalle ilmeni, että yhden mökin terassilla oli havaittavissa sinne ammutun ilotulitteen jättämiä palojälkiä. Lisäksi kyseisen mökin asukkaita puhutettaessa ilmeni, että he olivat joutuneet väistämään naapurimökin terrassilta heidän suuntaan tullutta rakettia. Poliisi selvitti ilotulitteita huolimattomasti käsitelleiden henkilöllisyyden ja puhutti heitä. Asiasta on laadittu myös rikosilmoitus joissa nimikkeinä on vaaran aiheuttaminen ja vahingonteko.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory