Mainos:Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.1.2020

NordenBladet —

01.01.2020 klo 11.17Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.1.2020
Rattijuopumus Turussa
Tiistaina 31.12.2019 klo 21.25 aikaan poliisipartio pysäytti Turussa Munterinkadulla henkilöauton tarkastukseen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1997 syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0 promille, mutta huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle, amfetamiineille ja kokaiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja hänen kuljettamastaan autosta löytyi myös pieni määrä huumausainetta.
Rattijuopumus Maskussa
Poliisille ilmoitettiin 1.1.2020 klo 00.18, että Maskussa Kustavintiellä on tapahtunut yksittäinen ulosajo ja auton kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisin saapuessa paikalle oli ojaan ajetun auton kuljettaja poistunut paikalta jalkaisin. Poliisikoira jäljesti kuljettajaa noin 2 km matkan ja sitten hänet tavoitettiin. Kuljettajalle, vuonna 1988 syntyneelle miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0,93 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Rattijuopumus Raisiossa
Keskiviikkona 1.1.2020 klo 01.15 poliisipartio havaitsi Raisiossa Raisiontiellä henkilöauton ja kiinnitti huomionsa ajoneuvon epämääräisiin ajolinjoihin ja ajonopeuteen ja päätti pysäyttää auton. Auto saatiin pysähdyksiin Ihalantiellä ja siellä kuljettaja, vuonna 1952 syntynyt mies, puhalsi alkometriin 1,09 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Veren lopullinen alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.
Rattijuopumus Naantalissa
Keskiviikkona 1.1.2020 klo 01.40 poliisipartio pysäytti Naantalissa Henrikinkadulla henkilöauton, jota kuljetti vuonna 2000 syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 1,31 promillea ja huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Keskiviikkona 1.1.2020 klo 02.50 aikaan poliisipartio pysäytti Turussa Otto Korhosen kadulla tarkastukseen henkilöauton. Autoa kuljetti vuonna 1984 syntynyt mies, jolla ei ole henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Mies puhalsi alkometriin 0,63 mg/l ja huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle ja amfetamiinille. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Keskiviikkona 1.1.2020 klo 04.20 poliisipartio havaitsi Turussa Aurakadulla henkilöauton, joka oli pysäköitynä taksialueelle ja auto oli täynnä ihmisiä. Ajoneuvo lähti yllättäen liikkeelle ylittäen Linnankadun. Ajoneuvo saatiin pysähdyksiin tämän jälkeen ja kuljettajaksi selvisi vuonna 1995 syntynyt mies. Mies puhalsi alkometriin 0,68 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja veren alkoholipitoisuuden lopulliset lukemat selviävät verikokeen tulosten valmistumisen jälkeen.
Pahoinpitely Turussa
Poliisille ilmoitettiin keskiviikkona 1.1.2020 klo 02.30 Turussa Eerikinkadulla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Vuonna 2000 syntynyt mies ilmoitti, että häntä vastaan oli tullut suuri joukko ihmisiä ja tuosta joukosta yksi henkilö oli potkaissut häntä suun seudulle. Poliisin mennessä tapahtumapaikalle, tekijä ei ollut siellä enää. Hieman myöhemmin pahoinpitelyn uhri soitti poliisille uudestaan ja kertoi löytäneensä hänet pahoinpidelleen henkilön. Poliisipartio saapui paikalle ja otti kiinni heille osoitetun, niin ikään vuonna 2000 syntyneen miehen rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn ja toimitti hänet poliisiasemalle asian selvittelyä varten.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory