Mainos:Vaasa 26.12. – Poliisi kaipaa havaintoja

NordenBladet —

31.12.2019 klo 12.15Pohjanmaa
Vaasan Hietalahdessa on nuori nainen Tapaninpäivän aamuna 26.12. klo 8 aikoihin lähtenyt aamulenkille ennestään tuttuihin maisemiin. Vaasan keskussairaalan rantaa kiertävällä polulla, noin 100-150 metriä pohjoiseen Gustavsborgin uimarannasta poliisi epäilee naisen joutuneen väkivallan uhriksi. Tämän jälkeen tiedetään naisen kävelleen ilman takkia Hietalahdenkatua rannasta päin, kääntyneen sairaalan pihaan ja sieltä etupihan kautta kävellyt suoraan sisään sairaalan pääaulaan noin kello 9.38. Nainen on loukkaantunut eikä hänelle ole muistikuvaa siitä, mitä rannassa on hetkeä aikaisemmin tapahtunut.
Naisen vaatetus:- vaaleanpunainen takki (kuva alla)- mustat kuorihousut- harmaat hanskat- vaaleanbeige/harmaa kudottu pipo- harmaa kaulaliina- mustat ulkoilukengätOsa naisen käyttämistä vaatteista, mm. vaaleanpunainen takki on löytynyt rannasta polun varrelta.
Naiselta katosi tapahtumassa puhelin ja lompakko, mutta poliisi on myöhemmin päivällä löytänyt esineet mieheltä, joka tällä hetkellä on vangittuna epäiltynä törkeästä ryöstöstä.
Kaikkia tapaukseen liittyviä vihjeitä ja havaintoja voi lähettää poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory