Mainos:Kaavilainen mies yritti lyödä tuttavaansa kirveellä Kaavilla

NordenBladet —

31.12.2019 klo 09.07Itä-Suomi
Poliisi otti maanantai-iltana kello 23 aikaan kiinni kaavilaisen 46-vuotiaan miehen epäiltynä tapon yrityksestä. Hätäkeskukseen soittaneen asianomistajan mukaan epäilty oli riidan seurauksena ottanut kirveen ja yrittänyt lyödä sillä häntä useita kertoja, jonka jälkeen hän oli paennut naapuriin. Asianomistajan mukaan hän oli väistänyt yhden iskun, mutta kirveen hamarapuoli oli osunut häntä käsivarteen. Tapahtumapaikka oli Kaavilla sijaitseva yksityisasunto, jonka haltija oli myös asunnossa, mutta häntä ei tällä hetkellä epäillä mistään.
***
Poliisipartio pysäytti maanantaiaamuna Suonenjoella Vesikiventiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamista varten. Autoa kuljettanut 46-vuotias suonenjokelainen mies puhalsi alkometriin 1.52 mg/l eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisi epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa oli matkustajana 42-vuotias suonenjokelainen mies, joka oli auton omistaja. Häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.
***
Kuopiolainen 44-vuotias mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan Kuopiossa VT5:lla Savilahden kohdalla ja törmäsi moottoritien keskikaiteeseen. Kuljettajalle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille minkä vuoksi häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi rattijuopumuksesta. Autosta löytyi myös vähäinen määrä amfetamiinia, joiden autossa matkustajana ollut 33-vuotias kuopiolainen mies kertoi kuuluvan hänelle. Häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.
***
Poliisi sai maanantaina päivällä kello 14 aikaan ilmoituksen henkilöautosta, joka oli ajellut huomiota herättävästi Kuopion Sorsasalossa. Poliisipartio löysi auton pysäköitynä Sorsasalosta liikekiinteistön pihasta. Kuljettajan paikalla istui sekavan oloinen ja agressiivisesti käyttäytynyt 29-vuotias joensuulainen mies. Hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille, minkä vuoksi häntä epäillään rattijuopumuksesta. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että auto oli varastettu Kuopion Kelloniemestä maanantaina aamuyöllä, minkä vuoksi häntä epäillään myös moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. Autossa oli myös pentukoira, jonka poliisi toimitti Kuopioon Savisaaren löytöeläinsuojaan, koska poliisilla ei ollut varmuutta koiran omistajasta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory