Mainos:Poliisi varautuu vuoden vaihtumiseen

NordenBladet ‚ÄĒ It√§-Suomen poliisilaitos varautuu vilkkaaseen vuodenvaihteeseen normaalia viikonloppua vahvemmalla miehityksell√§. Perusteht√§vien eli valvonta-, h√§lytys- ja liikenteenvalvontateht√§vien lis√§ksi poliisia ty√∂llist√§v√§t todenn√§k√∂isesti erilaiset yleis√∂tapahtumat ja kokoontumiset, t√§ys- ja alaik√§isten p√§ihteidenk√§ytt√∂ sek√§ ilotulitteiden k√§yt√∂n valvonta. P√§ihteet ja ilotulitteet ovat erityisen huono ja riskialtis yhdistelm√§, varsinkin kun ihmisi√§ on normaalia enemm√§n liikkeell√§. Poliisi toivoo vanhempien ja huoltajien kiinnitt√§v√§n normaalia tarkemman huomion alaik√§isten lastensa ja huollettaviensa menemisiin ja reppujen sis√§lt√∂ihin.
Ilotulitteiden laillisesta ja turvallisesta käytöstä on varsin kattava ja hyvä ohjeistus mm. TUKES:n sivuilla https://tukes.fi/koti-ja-vapaa-aika/ilotulitteet?fbclid=IwAR2kWLhSHFyjbsLRuCYzl_Xuwy_EUJFhGiB27dQy7bnGG96Px4RiWgFbu3s.
Pelastuslaitokset ovat määränneet ilotulituskieltoalueet Kuopion, Joensuun ja Mikkelin keskustoihin. Lisäksi paikalliset kiellot ovat voimassa Kuopion Petosella ja Tahkolla sekä Varkauden Päiviönsaarella. Mikkelissä aiempaan kieltoalueeseen on lisätty konsertti- ja kongressitalo Mikaelin ympäristö. Ilotulitteita ei saa myöskään suunnata ko. alueita kohti.
Tärkeimmät muistettavat:
Рei ilotulitteita alaikäislle tai päihtyneille
– noudata kieltoalueita ja aikarajoja (klo 18-02)
Рkäytä suojalaseja ja
Рkäytä ilotulitteita niin, ettei niistä aiheudu henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Jos epäilet, että vaara olemassa, jätä sytyttämättä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory