Mainos:Uudenvuoden juhlinnassa on poliisin näkökulmasta tärkeintä ihmisten turvallisuus

NordenBladet —

30.12.2019 klo 13.13Itä-Uusimaa
Monet pääkaupunkiseudulla asuvat matkustavat huomenna juhlimaan vuoden vaihtumista Helsingin keskustaan, kun kaupunki järjestää uudenvuoden juhlan Kansalaistorilla. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella järjestetään myös useita pienempiä juhlatilaisuuksia sekä yksityishenkilöiden, yhdistysten tai yritysten järjestämiä ilotulituksia.
“Turvattomuutta ja vaaratilanteita voi jokainen välttää huolellisuudella ja oikealla asenteella. Ilotulitteita ei saa käsitellä päihtyneenä, eikä niitä saa luovuttaa alaikäisille. Vastuuntuntoinen porukka esimerkiksi estää juopunutta kaveria käsittelemästä ilotulitteita”, ylikomisario Jussi Huhtela muistuttaa.
Ohessa Itä-Uudenmaan poliisin viisi ohjetta uudenvuoden juhlijoille:
1) Ilotulitteiden paukuttelu on sallittua vain uuden vuoden aattona kello 18–02.
2) Ilotulitteita ei saa käsitellä juopuneena.
3) Älä luovuta ilotulitteita alaikäisille. Alaikäisiltä takavarikoidaan ilotulitteet poikkeuksetta, eikä näistä aiheutunutta rahallista menetystä korvata.
4) Muista hyvät käytöstavat ja ota muut huomioon. Valitse ilotulitteiden käyttöpaikka siten, ettei se aiheuta vaaraa ihmisille, rakennuksille, ajoneuvoille tai muullekaan omaisuudelle. Pidä myös huoli siitä, ettei ilotulitteista aiheudu kohtuutonta haittaa esimerkiksi metelistä kärsiville ihmisille tai eläimille.
5) Suojalasien käyttö on pakollista. Lue ilotulitteen käyttöohjeet ja noudata niitä. Poistu ohjeiden mukaisesti tuotteen luota turvalliselle etäisyydelle.Itä-Uudenmaan poliisilaitos toivottaa kaikille turvallista uutta vuotta 2020!

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory