Mainos:Viikonloppu Pohjanmaan Poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — 28.12. klo 21-aikaan, Seinäjoki, Pahoinpitely70-luvulla syntynyt mies epäillään taksinkuljettajan pahoinpitelystä. Kuljetuksen aikana mies oli alkanut käyttäytyä aggressiivisesti ja kotipihallaan tönäissyt taksikuski niin että tämän polveen oli tullut vamma.
28.12. klo 2:30-aikaan, Seinäjoki, Pahoinpitely80-luvulla syntynyt mies epäillään taksinkuljettajan pahoinpitelystä. Mies oli istunut takapenkillä ja kuljetuksen aikana nyrkillä lyönyt taksikuljettajaa useita kertoja päähän.
28.12. klo 21-aikaan, Kauhajoki, PahoinpitelyTilataksissa on syntynyt riita reittijärjestyksestä matkustajien keskuudessa ja se taas on johtanut tappeluun taksissa. Poliisi tutkii sekavaa tapausta ja tällä hetkellä epäiltynä on 70-luvulla syntynyt mies ja 80-luvulla syntynyt nainen. Ainakin kahdelle henkilölle on tullut vammoja tappelussa.
28.12. klo 20, Vaasa, rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikosAjokortiton 80-luvulla syntynyt mies epäillään em. rikoksista. Kuljetti henkilöautoa, kun partio pysäytti. Huumepikatesti positiivinen.
24.12. – 27.12. Vaasa Saaristokatu, VarkausPakettiautoon murtauduttu ja sieltä anastettu GPS-paikannin, Makita pyörösirkkeli ja Makita akkuporakone.
28.12. klo 16-aikaan, Vaasa, Varkaus90-luvulla syntynyt mies varasti kaksi talvitakkia marketista Vaasassa. Toisen oli pukenut päälle oman talvitakin alle ja toisen piilottanut kassiin. Tuotteet saatiin myyntikuntoisena takaisin. Mies on jäänyt useita kertoja kiinni näpistyksista/varkauksisa vuoden sisällä.
28.12. klo 11-aikaan, Vaasa, Rattijuopumus, Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikosAjokortiton 80-luvulla syntynyt mies epäillään em. rikoksista. Kuljetti henkilöautoa. Huumepikatesti positiivinen.
24.-27.12. Seinäjoki Suopursu 7, VarkausAsunnon terassilta varastettu jäykkäperäinen punainen maastopyörä Specialized 29”.
28.12. klo 20.25, Seinäjoki, Rattijuopumus, Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikosAjokortiton 80-luvulla syntynyt mies epäillään em. rikoksista. Kuljetti henkilöautoa, kun partio pysäytti. Huumepikatesti positiivinen.
29.12. klo 2-aikaan, Ilmajoki, törkeä rattijuopumus60-luvulla syntynyt mies kuljetti henkilöautoa ja puhalsi 0,58 mg/l kun poliisit pysäyttivät ja puhallutti.
29.12. klo 16-aikaan, Vaasa, Rattijuopumus, Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikosAjokortiton 80-luvulla syntynyt mies epäillään em. rikoksista. Kuljetti henkilöautoa, kun partio pysäytti. Huumepikatesti positiivinen.
28.12. klo 23:40, Seinäjoki, Rattijuopumus80-luvulla syntynyt mies kuljetti henkilönostinta kun poliisipartio pysäytti ja puhallutti, puhalsi 0,45 mg/l.
29.12. klo 1.30, Vaasa, Törkeä pahoinpitely, väärän henkilötiedon antaminenRavintolan tanssilattialla ollut erimielisyyksiä ja tappelua. 80-luvulla syntynyt mies oli rikkinäisellä pullolla lyönyt toista miestä kasvoihin. Uhrilla viiltohaava poskessa. Epäilty on kiinniottotilanteessa antanut vääriä henkilötietoja poliisille.
27.12. klo 22.40, Kauhajoki, törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen70-luvulla syntynyt mies ajanut ojaan henkilöautolla. Poliisin tullessa paikalle ei tavattu ketään. Lähietsinnässä löydettiin kuljettaja, joka puhalsi 0,57 mg/l.
28.12.-29.12., Kauhajoki Syystie, törkeä varkausAsuntoon murtauduttu ja sieltä anastettu ainakin kolme toppatakkia, hajuvesiä ja laukku.
29.12. klo 19-aikaan, Alavus, törkeä rattijuopumusTaksinkuljettaja epäillään ajaneen taksia juopuneena. Poliisi oli ottanut kuljettajan kiinni ajon jälkeen, jolloin hän puhalsi 0,79 mg/l. Kuljettaja on ajon jälkeen nauttinut jonkin verran alkoholia ja poliisi selvittää mikä on ollut kuljettajan ajokunto kun hän on hieman aikaisemmin ajanut taksia.
27.12. klo 16-aikaan, Kurikka, Pahoinpitely, laiton uhkaus50-luvulla syntynyt mies epäillään pahoinpidelleen toista miestä ja uhkailleen tätä ravintolassa Kurikan keskustassa. Uhrin käsiin tullut nirhaumia.
28.12. kl 17, Kurikka, Eläimen vartioimatta jättäminen30-luvulla syntynyttä miestä epäillään jättäneen koiransa vartioimatta siten että koira on päässyt pihasta karkaamaan ja purrut ohikulkijaa takareiteen.
28.12. klo 13.45. Laihia, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos60-luvulla syntynyt mies epäillään em. rikoksista. Kuljetti henkilöautoa, kun partio pysäytti. Huumepikatesti positiivinen.
27.12. kl 15.30, Maalahti, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ym.Ajokortiton 90-luvulla syntynyt nainen epäillään em. rikoksista. Poliisipartio pysäytti naisen kuljettaman henkilöauton, nainen puhalsi nollaa, mutta huumepikatesti reagoi positiivisesti. Nainen antoi tilanteessa poliisille väärät henkilötiedot. Auton omistaja, 80-luvulla syntynyt mies oli matkustajana autossa ja hänet epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajoneuvorikkomuksesta (luovutti ajokortittomalle) sekä huumausaineen käyttörikoksesta.
27.12. kl 18., Maalahti, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, väärennys, ym.Ajokortiton 70-luvulla syntynyt mies epäillä em rikoksista. Poliisipartio pysäytti henkilöauto kuljettaneen miehen, joka puhalsi nolla, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Mies on menettänyt ajo-oikeuden 2007 ja tämä oli 14 kerta vuoden sisällä, kun hän jäi kiinni siitä. Henkilöautossa oli yhteensä kolmet eri väärät rekisterikilvet edessä ja takana (edessä kahdet päällekkäin). Eturekisterikilpeä oli vielä sen lisäksi väärennetty teippaamalla. Henkilöauton omistajanvaihdos oli myös tekemättä.
28.12. klo 21 Pietarsaari, Törkeä rattijuopumus70-luvulla syntynyt mies kuljetti henkilöauto kun poliisit pysäytti ja puhallutti. Puhalsi 0,76 mg/l. Henkilöauto oli katsastamaton ja ajoneuvoverot maksamatta.
28.12. klo 2.20 Kauhava, Törkeä rattijuopumusHätäkeskuksesta ilmoitus mahdollisesta rattijuoposta. Henkilöauto löytyi kaupan takapihasta lumeen juuttuneen ja kuljettajan paikalla nukkui 90-luvulla syntynyt mies. Mies puhalsi alkomittariin 2,65 promillea.
28.12. klo 16 Kauhava, Törkeä rattijuopumusHätäkeskuksesta ilmoitus mahdollisesta rattijuoposta. Poliisi tavoitti ajon jälkeen 60-luvulla syntyneen naisen, joka puhalsi alkomittariin 1,87 promille.
27.12. klo 16 Kaustinen, Törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudettaHätäkeskuksesta ilmoitus mahdollisesta rattijuoposta. Poliisi tavoitti ajon jälkeen ajokortittoman 60-luvulla syntyneen miehen, joka puhalsi alkomittariin 1,65 promille.
27.12. Kokkola, Räjähderikos, Ampuma-aserikosToisen tutkinnassa olevan jutun yhteydessä on 80-luvulla syntyneen miehen asunnosta löytynyt panoksia, lippaita ja louhintaräjähteitä.
28.12. Kokkola, Törkeä rattijuopumus, pahoinpitely, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, laiton uhkaus ym.Kaksi miestä, toinen syntynyt 90-luvulla ja toinen 2000-luvulla, epäillään useasta eri rikoksesta. Poliisi tutkii tapausta, joka ensitietojen perusteella on aika sekava. Tapahtumapaikalta ja miesten käyttämästä autosta on löytynyt mm. teleskooppipatukka, kaasusumutin ja etälamautin. Toinen miehistä on puhaltunut 0,55 mg/l alkomittariin ja toinen 0,63 mg/l.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory