Mainos:Renkaattomia autoja ja perän luistatusta Sisä-Suomen lauantaissa

NordenBladet —

29.12.2019 klo 07.06Sisä-Suomi
Tampereella poliisi otti vastaan ilmoituksen lauantaina aamupäivällä, että Hatanpään valtatiellä sijaitsevan autoliikkeen pihasta oli myyntirivissä olleesta autosta anastettu renkaat. Auto oli jätetty tiiliskivien päälle. Auto oli muuten ehjässä kunnossa, mutta renkaat oli anastettu. Poliisi tutkii tekoa varkautena.
Lauantaina illalla klo 20.55 Keuruulla Mäntymäentiellä poliisi kirjoitti sakkovaatimuksen 18-vuotiaalle nuorelle miehelle liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kun mies kuljetti henkilöautoa luistattaen auton perää useita kertoja ajoradan laidasta toiseen. Autossa oli matkustajia ja tapahtumahetkellä tiellä oli jalankulkijoita.
Tampereella poliisipartio pysäytti tarkistusta varten henkilöauton Mäkikadulla klo 22.13 aikaan. Auton kuljettajaksi osoittautui ajokiellossa oleva mies, jolle puhalluskoe näytti alle rattijuopumuksen rangaistavuuden olevaa tulosta. Huumausainepikatesti näytti positiivista, joten hänet käytettiin verikokeessa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Tampereella Keltinkadulla lauantaina klo 22.35 poliisi kirjoitti sakkomääräyksen nuorelle naiselle liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Nainen ajoi poliisipartion nähden useita kierroksia jäisellä ja liukkaalla parkkialueella ympyrää siten, että auto ei ollut naisen hallinnassa. Autoilija luistatti auton perää tarkoituksellisesti. Parkkialue oli erittäin jäinen ja alueella oli useita muita autoja sekä jalankulkijoita. Lisäksi autossa oli kyydissä matkustajia.
Hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantaina klo 23 jälkeen että Tampereella Ylioppilaankadulla rikottiin kerrostalon rapun alaoven lasi. Poliisia oli tapahtumapaikalla vastassa ilmoittaja, joka oli kuullut lasin menevän rikki. Ilmoittajalla oli epäily ikkunan rikkojasta, jolloin partio kävi tavoittelemassa tätä kerrostalon yhdestä asunnosta. Todisteiden perusteella poliisilla on syytä epäillä tavoitettua henkilöä em. teosta ja rikosnimikkeeksi tuli lievä vahingonteko.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory