Mainos:Kellon savustusyritys

NordenBladet ‚ÄĒ Tampereella h√§t√§keskus ilmoitti mahdollisesta rattijuoposta Ketostenkadulla sunnuntaina. Partio tavoitti ep√§illyn auton klo 16.25 aikaan. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe n√§ytti t√∂rke√§√§ rattijuopumusta, samoin kuin tarkkuusalkometrikoe. Naiskuljettaja m√§√§r√§ttiin ajokieltoon ja h√§nt√§ ep√§ill√§√§n t√∂rke√§st√§ rattijuopumuksesta.
Hätäkeskukseen tuli sunnuntai-iltana ilmoitus, että Akaassa Luhtaniitytiellä oli rivitalon pihaan nurmikolle tullut henkilöauto klo 19.20 aikaan ja kuljettaja käyttäytyy omituisesti. Auto oli kulkeutunut kukkapuskan läpi ja siirtänyt sadevesikaivoa päätyessään nurmikolle. Mitään ei kuitenkaan mennyt rikki tapahtuneen yhteydessä. Epäilty kuljettaja tavattiin kävelemästä lähistöltä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä epäillyltä löytyi nyrkkirauta ja huumausaineen käyttöön tarkoitettua esineistöä. Verikokeen ja kuulustelujen jälkeen epäilty vapautettiin ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.
Jyväskylässä Kylmälahdentiellä sijaitsevassa tavaratalossa asioi sunnuntaina klo 19.55 naishenkilö, joka otti hyllystä savustuspussin ja laittoi siihen Garmin älykellon, arvoltaan yli 300 euroa. Nainen ohitti kassalinjan maksamatta tuotetta ja vartija otti naisen kiinni kassalinjan jälkeen aulassa. Kello saatiin myyntikuntoisena takaisin, mutta savustuspussi meni myyntikelvottomaksi. Pussi korvattiin myöhemmin. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä naisen käsilaukusta löytyi sivuleikkurit. Rikosilmoitus kirjattiin varkaudesta ja murtovälineen hallussapidosta.
Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastukseen Jyväskylässä Silokkaantiellä sunnuntaina klo 21 aikaan. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumusta osoittavat lukemat ja huumepikatesti näytti positiivista, jonka johdosta hänet kuljetettiin verikokeisiin ja sen jälkeen etsintäkuulutusten vuoksi poliisiasemalle. Henkilöä epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory