Mainos:

Kokemäen poliisiaseman tiedote 22.12.2019

NordenBladet — Kokemäen poliisiaseman tiedote 22.12.2019
Torstaina 19.12. illalla klo 21 aikaan epäillään Harjavallan Valtalassa tapahtuneen törkeä pahoinpitely. Yksityisasunnossa tapahtuneen väkivallanteon tekijäksi epäilty mieshenkilö otettiin tapahtumapaikalta teon jälkeen kiinni ja kuljetettiin Porin poliisivankilaan. Häntä sekä muita osallisia on kuulusteltu asian selvittämiseksi.
***************************************
Lauantaina 21.12.2019 klo 13.30 aikaan vuonna 1987 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikennerikkomukseen sekä ajoneuvorikkomukseen Mäkeläntiellä Säkylässä.
Epäilty oli törmännyt Mäkeläntien parkkipaikalla toiseen autoon ja poistunut sen jälkeen paikalta mutta palannut takaisin tapahtumapaikalle, josta poliisipartio tavoitti hänet. Epäilty puhalsi alkometriin 1,37 mg/l. Hänet oettiin kiinni ja kuljetettiin Porin poliisiavankilaan.
***************************************
Lauantai iltana 21.12. klo 23.40 epäillään tapahtuneen pahoinpitely Kokemän peipohjassa yksityisasunnossa. Paikkakuntalaisen miehen epäillään käyttäytyneen uhkaavasti ja lyöneen yhtä asunnossa olleista henkilöistä. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni ja toimitettiin Porin poliisivankilaan. Alkoholilla oli osuutta tapahtuneeseen. Asian tutkinta on kesken.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory