Meri-Lapin alueen päivittäistiedote

NordenBladet — Miestä lyötiin vasaralla päähän Torniossa
40-vuotias mies löi 45-vuotiasta miestä vasaralla päähän Torniossa Länsipohjankadulla lauantaina noin klo 13.20-13.40. Pahoinpitely on tapahtunut Länsipohjankadulla sijaitsevan K-Marketin läheisyydessä. Asianomistajan mukaan hän menetti tajuntansa lyönnin seurauksena. Poliisi tavoitti epäillyn myöhemmin illalla Torniosta. Asianomistaja sai hoitoa vammoihinsa, mutta vammat eivät ole vaatineet pidempää sairaalahoitoa, ja hän poistui sairaalasta jo saman päivän aikana. Mahdollisista havainnoista tapahtumaan liittyen voi ilmoittaa sähköpostitse meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 0295 466 259.
Pahoinpitely Kemissä
28-vuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen avovaimoaan heidän yhteisessä asunnossa hiuksista repimällä. Naapurit olivat ilmoittaneet riitelystä ja metelistä, jota poliisipartio kävi tarkastamassa. Paikan päällä oli pahoinpidelty nainen, joka kertoi miehen poistuneen heidän asunnostaan.
Pahoinpitely Torniossa
44-vuotias mies ilmoitti hätäkeskukseen, että hänen vaimonsa on pahoinpidellyt häntä jollain astalolla lyömällä. Mies kertoi, että hän oli menettänyt lyönnin voimasta tajuntansa. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.
Pahoinpitely ravintolassa Kemissä
40-vuotias mies löi 35-vuotiasta miestä nyrkillä kasvoihin Kemissä olevassa ravintolassa. Asianomistaja kertoi, että hänellä oli tullut riitaa miehen kanssa liittyen yhteiseen autoharrastukseen. Asianomistajalle oli tullut lyönnin seurauksena vertavuotava haava kasvoihin ja hän on käynyt sairaalassa hoitoa saamassa.
Ruotsalaiset pahoinpidelleet toisiaan Torniossa
Poliisipartio oli havainnut useamman henkilön olevan maassa makaavan miehen luona Eliaksenkadulla Torniossa aamuyöstä. Partion tullessa paikalle useampi mies lähti kävelemään paikalta pois. Maassa makaava mies oli kertonut, että kaksi hänen tuntemaansa ruotsalaista miestä olivat alkaneet pahoinpidellä häntä Eliaksenkadulla lyöden ja potkien. Asianomistajan kaveri oli nähnyt tappelun, mennyt auttamaan ja nämä kaksi muuta ruotsalaista olivat pahoinpidelleet myös asianomistajan kaveria. Kaikki osalliset ovat ruotsissa asuvia miehiä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory