Meri-Lapin päivittäistiedote 21.12.2019

NordenBladet — Henkilöautoa on yritetty ottaa käyttöön Kemissä Oklaholmankadulla
38-vuotias mies oli ollut lähtemässä aamulla töihin, kun hän oli havainnut, että hänen parkkipaikalla ollut henkilöautonsa kuljettajan ovi oli auki. Auton virtalukkoa oli “rassattu” ja siten virtalukko oli vahingoittunut. Anastaja ei ollut kuitenkaan saanut ajoneuvoa käyntiin.
Ajoneuvo pakeni kolaripaikalta Torniossa
Torniossa Torpinkadun ja Valtatie 29:n risteyksessä oli tapahtunut henkilöautojen välinen kolari. Kullanvärinen, porrasperäinen s60 Volvo oli törmännyt Toyota Avensis -henkilöauton perään ja poistunut paikalta. Toyotassa olleet eivät vahingoittuneet vakavemmin.
Kolari tapahtui liikennevaloissa perjantaina 20.12.2019 noin klo 12.20.
Mahdollisista havainnoista liittyen kyseiseen Volvoon voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.
Rattijuopumus Kemissä
19-vuotias mies kuljetti BMW-henkilöautoa Siikakankaankujalla Kemissä. Partio päätti tarkastaa ajoneuvon kuljettajan ajokunnon. Mies puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatestin tulos näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Ajo-oikeudetta ajoja Torniossa
26-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa ilman ajo-oikeutta Torniossa Röyttäntiellä. Naiselle tämä ajo-oikeudetta-ajo oli kuudes vuoden sisällä.
20-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Torniossa Länsirannalla ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Naisella on aikaisempia ajo-oikeudetta-ajoja 11 kappaletta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory