Aamutiedote 20.12.2019

NordenBladet ‚ÄĒ Liikenneturvallisuuden vaarantaminen; 19.12.2019 klo 09.03 Nokia
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus neljän auton ketjukolarista Nuijamiestentiellä Nokialla. Vuonna -35 syntynyt mies oli törmännyt kuljettamallaan henkilöautolla punaisissa liikennevaloissa pysähtyneenä olleen henkilöauton perään, kun auton katolla ollut lumi oli valunut tuulilasille peittäen miehen näkyvyyden. Törmäys oli aiheuttanut ketjurektion, jonka seurauksena kahteen edellä olleeseen henkilöautoon ja etummaisena olleeseen pakettiautoon oli tullut peltivaurioita. Tämänhetkisen tiedon mukaan vakavammilta henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.
Liikenneturvallisuuden vaarantaminen; 19.12.2019 klo 13.35 Jämsä
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus kahden henkilöauton välisestä nokkakolarista Honkasentiellä Jämsässä. Autot olivat törmänneet jyrkällä mäen nyppylällä, jossa molemmista suunnista on näkemäeste kulkusuuntaan ja kyseisellä tieosuudella ajorata on vain yhden ajoneuvon levyinen. Toista auton kuljetti vuonna -94 syntynyt mies ja toista auto kuljetti vuonna -02 syntynyt mies, molemmat puhalsivat nollat poliisin alkometriin. Molemmat kuljettajat kertoivat törmäyksen tapahtuneen noin 40 km/h nopeudella. Toisesta autosta oli lauennut turvatyynyt törmäyksen seurauksena. Toinen kuljettajista toimitettiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin.
Näpistys; 19.12.2019 klo 16.06 Tampere
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus kahdesta miehestä, jotka olivat pakanneet alkoholijuomia kassiin Järvensivulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä Tampereella ja poistuneet kaupasta maksamatta tuotteita. Sivullinen oli ottanut juomia täynnä olleen kassin pois miehiltä ja palauttanut tuotteet kauppaan. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan mieskaksikon kaupan läheisyydestä. Miehet myönsivät teon. Anastettujen juomien arvo oli yhteensä 156.68 euroa. Tuotteet saatiin yhtä juomapakkausta lukuun ottamatta takaisin myyntikuntoisina.
Törkeä rattijuopumus; 20.12.2019 klo 03.06 Jyväskylä
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että henkilöauto on ajanut ojaan ja jäänyt sinne jumiin Koivupurontiellä Jyväskylässä. Autoa kuljettanut vuonna -98 syntynyt mies puhalsi poliisin alkometriin reilusti yli törkeän rattijuopumuksen verran. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory