Rattijuopumus Nurmeksessa

NordenBladet ‚ÄĒ Nurmeslaisen 56-vuotiaan miehen ep√§ill√§√§n syyllistyneen rattijuopumukseen henkil√∂autolla Nurmeksen keskustassa, Porokyl√§nkadulla, maanantaina kello 15.45. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,57 promillea. Poliisipartio oli pys√§ytt√§nyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.
Joensuunlaisen 58-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikennerikkomukseen Joensuun Enossa, maanantaina kello 19 jälkeen. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,30 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu henkilöauton törmäämisestä pysäköityyn autoon talon parkkipaikalla ja auton kuljettajan vaikuttavan päihtyneeltä. Peräänajetun auton takaosaan oli tullut peltivaurioita ja 58-vuotiaan auton oikeaan etukulmaan oli tullut peltivaurioita.
Joensuun Koverossa oli murtauduttu huoltoasemalle tiistaina kello 4.30 ja 6 välisenä aikana. Alustavasti ei ole tarkempaa tietoa anastetusta omaisuudesta. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory