Mainos:

Mies ajoi poliisia pakoon päihtyneenä Kajaanissa, keskustan ravintolassa pahoinpitely

NordenBladet —

15.12.2019 klo 14.39Oulu
Kajaanilaisen n. 40-vuotiaan miehen epäillään ajaneen poliisia karkuun alkoholin vaikutuksen alaisena Kajaanissa perjantai-iltana 13.12.2019. Poliisi piti puhallusratsiaa Lönnrotinkadulla, kun mies ajoi paikalle henkilöautolla. Auto ei pysähtynyt poliisimiehen näyttämään pysähtymismerkkiin vaan lähti pakenemaan kovaa vauhtia. Auto kääntyi Ketun kiertoliittymästä Mainuantielle kohti keskustaa ja edelleen Puistolantielle ja Suksikadulle, jolta kääntyi takaisin Lönnrotinkadulle. Auto pysähtyi lopulta Viestitielle, jossa kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat 0,63 mg/l. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään vaarantaneen pakomatkan aikana törkeästi liikenneturvallisuutta, sillä hän ajoi mm. kovaa ylinopeutta ja vasten punaisia liikennevaloja. Miehen kyydissä oli kaksi henkilöä. Lisäksi miestä epäillään liikennerikkomuksesta, kun hän ei noudattanut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä.
Poliisipartio oli valvomassa liikennettä Kajaanin Paltaniementiellä lauantai-iltapäivästä 14.12.2019, kun sitä vastaan ajoi henkilöautolla poliisin entuudestaan tuntema kajaanilainen n. 30-vuotias mies. Miehellä ei ole ajo-oikeutta, joten miehen matka pysäytettiin. Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli miehelle 24. vuoden sisällä.
Kajaanin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa oli sunnuntai-aamuyöstä 15.12.2019 tapahtuma, jossa vahvasti päihtyneen kajaanilaisen n. 20-vuotiaan miehen epäillään lyöneen järjestyksenvalvojana toiminutta miestä nyrkillä kasvoihin. Mies päätyi poliisin putkaan kiinniotettuna. Miestä epäillään pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Vakavia vammoja tapahtumasta ei tiedetä tulleen.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory