Liikennevahinkoja, rattijuopumuksia ja pahoinpitelyjä

NordenBladet ‚ÄĒ

15.12.2019 klo 07.53Sisä-Suomi
Kello 17.45 tapahtui kahden henkilöauton välinen liikennevahinko 9 tiellä Jyväskylässä. Henkilöauto oli ohittanut toisen henkilöauton 9 tiellä ja palannut takaisin oikeanpuoleiselle kaistalle. Ohitetun ajoneuvon kuljettaja oli havainnut, että hänen eteensä tullut auto oli jarruttanut, joten hän päätti vuorostaan lähteä ohitukseen. Loskaisella tiellä kuljettaja kuitenkin menetti autonsa hallinnan. Tämän seurauksena auto kääntyi oikealle ja osui ohitettavan ajoneuvon takaosaan. Tästä ajoneuvo jatkoi kulkuaan keula edellä kaistojen oikean reunan kaiteeseen. Ohitettava ajoneuvo lähti törmäyksen seurauksena pyörimään ja päätyi puolestaan vinosti ajokaistojen vasempaan reunaan. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta molemmat ajoneuvot vaurioituivat.
Kello 21.53 poliisipartio pysäytti Kangasalan Yhdystiellä henkilöauton, jota kuljetti 60-luvulla syntynyt mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.
Kello 22 aikoihin tapahtui Ruovedellä Penttilänperäntiellä ulosajo. Ohikulkija soitti hätäkeskukseen havaittuaan Penttilänperäntiellä ulosajetun henkilöauton. Henkilöauto oli ajanut Tampereelta kohti Ruovettä. Pari kilometriä ennen Muroleentien risteystä kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auto oli ajautunut ulos tieltä. Auto oli pyörinyt katon kautta ympäri ja päätyi lopulta tien oikean puolen ojaan. Ohikulkija oli auttanut kuljettajan ulos autosta. Tapahtuma-aikaan tien pinta oli erittäin liukas ja keli huono. Kuljettaja toimitettiin Acutaan tarkastettavaksi.
Kello 23.09 poliisipartio pysäytti Voionmaankadulla Jyväskylässä henkilöauton, jota kuljetti 90-luvulla syntynyt mies. Alkometripuhallutus antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Kello 01.19 tuli hätäkeskukseen ilmoitus joukkotappelusta Tampereella Jokipohjantiellä sijaitsevassa ravintolassa. Poliisipartion mennessä paikalle mies makasi maassa ravintolan ulkorappusten vierellä. Silminnäkijöiden kertomana poliisille selvisi, että ravintolassa oli ollut jonkinlaista tappelun alkua, missä oli ollut osallisena useampi henkilö. Ravintolan työntekijä oli taluttanut yhden päihtyneistä asiakkaista ulos. Ulko-ovella toinen asiakas tönäisi tätä ravintolasta poistettua asiakasta sillä seurauksella, että tönäisty kaatui ja löi päänsä katuun. Kaatunut toimitettiin Acutaan tarkastettavaksi. Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä.
Kello 02.30 tapeltiin Tampereella Isolammenkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Kahdella miehellä oli ollut suusanallista väittelyä ravintolassa. Järjestyksenvalvoja oli mennyt väliin rauhoittaakseen tilannetta. Toinen miehistä oli kuitenkin lyönyt täysin yllättäen toista nyrkillä kasvoihin. Lyönnin seurauksena osuman saanut mies huitaisi toista tuopilla päähän. Ensihoito tarkasti molemmat osapuolet ja nyrkistä saanut vietiin tarkastettavaksi Acutaan. Poliisi tutkii pahoinpitelyjä.
Kello 03.38 Tampereella Aleksanterinkadun ja Verkatehtaankadun risteyksessä pahoinpideltiin naista. Henkilöauto oli ajanut pitkin Aleksanterinkatua, kun sen kuljettaja havaitsi keskellä tietä olevan miehen. Auton kuljettaja oli painanut äänimerkkiä, jotta mies olisi mennyt tien sivuun. Mies lähtikin seuraamaan autoa yrittäen heittää sitä kadun varresta käsiinsä saamalla polkupyörällä. Auton kuljettaja pysäytti auton mennäkseen selvittämään asiaa. Mies lähti silloin uhmakkaasti kohti kuljettajaa. Auton kyydissä ollut nainen meni tilanteeseen väliin, jolloin mies kävi häneen kiinni ja heitti maahan. Naisen päästyä ylös mies heitti hänet uudelleen katuun ja kaatui itse päälle. Nainen loukkasi jalkaansa tilanteessa. Mies vietiin poliisilaitokselle rauhoittumaan. Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory