Töhrijät jäivät kiinni Janakkalassa

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella oli tehtävämäärissä mitattuna tavanomainen vuorokausi. Tehtäviä oli yhteensä 165 kpl ja niistä 46 ajoittui yövuorolle.
Janakkala. Poliisipartio päätti tarkastaa aamuyöllä moottoritiesillan alle pysähtyneen auton. Paikalla haisi voimakkaasti maali ja kaksi miestä juoksi autoon ja he lähtivät liikkeelle. Auto pysäytettiin ja selvisi, että noin nelikymppisellä mieskuljettajalla ei ole ajo-oikeutta. Miehelle tehtiin huumausainepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinin osalta. Sekä kuljettajalla, että matkustajana olleella parikymppisellä miehellä oli käsissään maalia. Autoon tehtiin paikanetsintä ja autosta löytyi useita spraymaalikannuja, sekä huumausaineita. Sillasta, jonka viereen miehet olivat parkkeeranneet, löytyi tuoreita graffitikuvioita.
Miesten epäillään lisäksi käyneen hetkeä aiemmin Linnatuulen huoltoasemalla töhrimässä wc:n seinää spraymaalilla ja anastaneen wc:stä saippua-automaatin.
Miehet otettiin kiinni ja kuljettajalta otettiin verikoe päihtymystilan selvittämiseksi. Kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja heille molemmille kirjattiin rikosnimikkeet näpistyksestä, vahingonteosta ja huumausainerikoksesta.
Heinolassa murtauduttiin aamuyöstä pienkoneliikkeeseen törmäämällä liikkeen oveen vaalealla pick up -mallisella autolla. Liikkeestä oli anastettu ainakin 16 kpl moottorisahoja. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä varkaudesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory