Kolareita Porissa 12.12.2019

NordenBladet — Torstaina kello 08.00 aikoihin sattui Toejoenpuistokadun ja Hyveläntien risteyksessä kahden henkilöauton välinen nokkakolari. Toinen auto ajoi Hyveläntietä ja oli kääntymässä vasemmalle Toejoenpuistokadulle kun samanaikaisesti toinen auto tuli Toejoenpuistokatua Valajankadun suunnasta ja kääntyi Hyveläntielle oikealle, jolloin autot törmäsivät niin, että törmäsyskohta oli Poriin johtavalla kaistalla. Toisen auton kuljettaja loukkasi itseään lievästi ja molempiin ajoneuvoihin tuli vaurioita vasempaan etukulmaan.
Kello 16.35 aikaan rekka törmäsi henkilöauton perään Vaasantien ja Söörmarkuntien risteyksessä, minkä seurauksena henkilöauto osui törmäyksen voimasta vielä vastaan tulleeseen yhdistelmäajoneuvoon. Porilainen nainen oli kuljettanut henkilöautoa Vaasan suunnasta kohti Poria ja oli vasemmalle Söörmarkuntielle kääntymistä varten pysähtyneenä kun perässä tullut rekka oli törmännyt naisen kuljettaman auton perään sillä seurauksella, että henkilöauto oli törmäyksen voimasta liikkunut eteenpäin osuen Porin suunnasta tulleeseen tyhjään tukkirekkaan. Henkilöautossa olleet kuljettaja ja yksi matkustaja loukkasivat itseään lievästi, rekkojen kuljettajat säästyivät vammoitta. Henkilöauto kärsi tuntuvia vahinkoja.
Hieman ennen kello 18 sattui Karjarannantiellä mopon ja pakettiauton välinen yhteentörmäys. -03 s nuori mies oli kuljettanut mopoa keskustan suunnasta kun yllättäen oikealta parkkipaikalta oli tullut pakettiauto tielle törmäten mopoon. Mopon kuljettaja loukkasi itseään jalkaan ja käteen ja hänet toimitettiin Satasairaalaan vammojensa vuoksi. Pakettiauton kuljettaja oli paikalla kertonut, ettei ollut nähnyt mopoa vaan oli tullut parkkipaikalta tielle em. seurauksin.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory