Kaksi puukotusta Pohjois-Savon yössä

NordenBladet — Poliisi otti torstai-iltana kiinni 50-vuotiaan kuopiolaisen miehen epäiltynä tapon yritykseen. Kolmen hengen seurue oli ollut yksityisasunnossa Kuopion Pirtissä, kun 50-vuotias mies oli lyönyt 43-vuotiasta ulkopaikkakuntalaista miestä veitsellä kaulaan. Uhri kuljetettiin KYS:aan. Tapahtumien kulku on vielä varsin epäselvä, mutta asunnossa ollutta hätäkeskukseen soittanutta kolmatta henkilöä ei tässä vaiheessa epäillä rikoksesta. Kaikki asunnossa olleet olivat päihtyneitä.
***
Toinen tapon yrityksenä tutkittava teko tapahtui Suonenjoella Sairaalapolulla perjantaiyönä kello 01 aikaan. 37-vuotiaan suonenjokelaisen miehen epäillään puukottaneen toista suonenjokelaista miestä ylävartaloon. Tämän hetken tiedon mukaan tapahtumapaikka on ollut ulkona Sairaalapolulla ja uhri sekä tekijä ovat jossain määrin tunteneet toisensa. Tapahtumien kulku on vielä varsin epäselvä. Uhri toimitettiin KYS:aan. Poliisi otti tekoon epäillyn 37-vuotiaan miehen kiinni Suonenjoelta Jauholahdentieltä.
***
Henkilöauto törmäsi torstaina iltapäivällä kello 16 aikaan ravintolan seinään Kuopion Männistössä. Henkilöauton kuljettaja oli ollut liikennevaloissa Kullervonkadun ja Lönnrotinkadun risteyksessä, kun hän oli oman kertomansa mukaan alkanut menettää tajuntaansa. Kuljettaja itse epäili saaneensa sairaskohtauksen. Ravintolan edustalla bussipysäkillä ollut nainen oli ollut vaarassa jäädä auton alle. Hän oli viime hetkellä onnistunut väistämään autoa. Auto oli kuitenkin osittain osunut naiseen, jonka seurauksena hän oli kaatunut maahan. Ensihoitoyksikkö kuljetti naisen ja henkilöauton kuljettajan KYS:aan.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory