Mainos:Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 11.12.2019

NordenBladet — Seinäjoen Hyllykalliolla Kivisaarentien ja Näätätien risteyksessä suistui keskiviikkoaamuna yhdeksän maissa reittiliikenteessä ollut linja-auto tieltä kaataen mennessään sähköpylvään ja liikennemerkin. Linja-auto oli ajossa Kivisaarentietä Prisman suuntaan. Näätätien risteyksessä suojatielle oli ajanut alakouluikäinen lapsi, jota väistääkseen linja-auton kuljettaja oli ohjannut auton tien sivuun, jolloin auto osui em pylvääseen ja liikennemerkkiin. Auto pysyi kuitenkin pystyssä.
Linja-auton kyydissä oli n 20-30 matkustajaa, joista suurin osa oli Nurmon yläasteen oppilaita. Matkustajat ja kuljettaja olivat poistuneet paikalta poliisin tullessa onnettomuuskohteeseen. Poliisi on ollut yhteydessä kouluun matkustajien henkilöllisyyksien selvittämiseksi ja myös kuljettaja on kuulusteltu. Mikäli joku on saanut onnettomuudessa vammoja, pyydetään olemaan yhteydessä Seinäjoen tutkintaan puhelinnumeroon: 0295 447 325. Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Poliisi korostaa sitä, että aina kun havaitaan lapsi liikenteessä, tulee varautua siihen, että lapsi saattaa toimia ennalta-arvaamattomasti liikkumisessaan.
Keskiviikkona aamuyöllä poliisille ilmoitettiin Kauhavalla Läntisellä Yhdystiellä tien penkkaan ajaneesta henkilöautosta. Paikalle tullut poliisi tapasi ajoneuvosta lapualaisen kolmikymppisen naisen ja nelikymppisen lapualaismiehen, jotka molemmat puhalsivat rattijuopumuslukemat alkometriin. Autossa olleiden puhuttelussa ei kuljettajaa saatu selville, joten molemmat tuotiin poliisiasemalle yöksi.
Jalasjärven Ilvesjoella sijaitsevan liikkeen pihasta tapasi liikkeen omistaja tiistaina illalla kymmenen jälkeen ulkomaalaisen Tampereella asuvan miehen. Tarkemmassa selvittelyssä ilmeni, että mies oli yhdessä tekijäkumppaninsa kanssa yrittänyt anastaa ajoneuvoista ja työkoneista polttoainetta, jota olivat taltioineet kahteen isoon muoviastiaan. Toinen miehistä pääsi pakoon, eikä häntä poliisin illalla suorittamissa etsinnöissä löytynyt. Poliisia kiinnostaakin havainnot todennäköisesti ulkomaalaisesta, jalan liikkuvasta miehestä Ilvesjoen seudulla tiistain keskiviikon ajalta. Havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295 447 325.
Tiistaina keskipäivällä poliisipartio havaitsi kurikkalaisen keski-ikäisen naisen puhuvan puhelimeen ajon aikana naisen kuljettaessa henkilöautoa Ilmajoen Kauppatiellä. Poliisi pysäytti naisen ja puhalluskoe osoitti rattijuopumuslukemia. Rikosnimikkeiksi kirjaantuivat rattijuopumus ja liikennerikkomus. Ajokielto tuli myös välittömästi voimaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory