Aamutiedote 11.12.2019

NordenBladet ‚ÄĒ Parkano 10.12.2019 klo 11.57, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Parkanossa Elokankaankadulla tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut vuonna 1971 syntynyt puhalsi nollat poliisin alkometriin. Asian selvittämisen yhteydessä kävi ilmi, että miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kyseessä oli 13. kerta, kun mies jää kiinni ajo-oikeudetta ajosta viimeisen vuoden aikana.
Jämsä 10.12.2019 klo 22.00, törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että päihtyneen oloinen mies oli mennyt henkilöautoon kuljettajan paikalle Jämsässä Säterintiellä ja lähtenyt ajamaan. Poliisipartio pysäytti tuntomerkkeihin sopivan auton. Autoa kuljettanut vuonna 1962 syntynyt mies puhalsi reilusti yli törkeän rattijuopumuksen rajan poliisin alkometriin. Mies oli lisäksi ajokiellossa aiemman törkeän rattijuopumuksen takia.
Tampere 11.12.2019 klo 00.31, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Tampereella Messukylänkadulla tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut vuonna 1986 syntynyt mies puhalsi nollat poliisin alkometriin, mutta miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kyseessä oli 16. kerta, kun mies jää kiinni ajo-oikeudetta ajosta viimeisen vuoden aikana.
√Ą√§nekoski 11.12.2019 klo 00.40 rattijuopumus ym.
Poliisipartio pys√§ytti henkil√∂auton √Ą√§nekoskella Saarij√§rventiell√§ tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut vuonna 1986 syntynyt mies puhalsi nollat poliisin alkometriin, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehell√§ ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Auton omistava vuonna 1998 syntynyt nainen oli pys√§ytyshetkell√§ auton kyydiss√§ apukuljettajan paikalla. Miest√§ ep√§ill√§√§n t√§ss√§ vaiheessa rattijuopumuksesta, huumausaineen k√§ytt√∂rikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Auton omistajaa ep√§ill√§√§n kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.
Pirkkala 11.12.2019 klo 02 aikaan, törkeä rattijuopumus
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että päihtyneen oloinen mies oli lähdössä ajamaan henkilöautolla Pirkkalan ABC:n pihasta. Poliisipartio havaitsi myöhemmin tuntomerkkeihin sopivan auton Sorkkalantiellä Pirkkalassa. Autoa kuljettaneen vuonna 1970 syntyneen miehen heikko puhallus poliisin alkometriin osoitti, että miestä oli syytä epäillä vähintäänkin rattijuopumuksesta. Mies kuljetettiin Nokian poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos ylitti reilusti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory