Liikenneturvallisuuden vaarantamisia Mikkelissä

NordenBladet ‚ÄĒ 8.12.2019 noin kello 12.45 Mikkeliss√§ vt 5:ll√§ Asilan kohdalla ulkopaikkakuntalainen vuonna1983 syntynyt mies ajoi poliisipartiota vastaan henkil√∂autolla, jonka nopeudeksi mitattiin 107 km/h. Alueella on 80 km/h nopeusrajoitus. Lis√§ksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miest√§ ep√§ill√§√§n liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
8.12.2019 noin kello 14.10 Mikkelissä Karjalanharjuntiellä vuonna 2000 syntynyt mies menetti henkilöauton hallinnan seurauksella, että auto suistui ensin vastaantulevien kaistalle ja siitä edelleen kevyenliikenteen väylälle katkoen koivun ja törmäten lyhtypylvääseen.Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
8.12.2019 noin kello 15.00 Mikkelissä Uusi Ristiinantien ja Kaituentien risteyksessä kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa.Toinen osallinen ajoi Kaitueentien suunnasta tarkoituksenaan kääntyä Uusi Ristiinantielle, kun samaan aikaan kaupungin suunnasta ajoi musta maasturi ja törmäsi kääntyvään henkilöautoon valo-ohjatussa risteyksessä.Mustaa maasturia kuljettanut nainen pysähtyi tapahtuneen jälkeen ja tarkasti autonsa vauriot, mutta poistui paikalta jättämättä henkilötietojaan. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Tapahtumaan liittyviä vihjeitä otetaan vastaan sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295415232.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory