Mainos:Ulosajoilla uuteen viikkoon

NordenBladet — Kello 17.40 Nelostiellä Viitasaarella rekka väisti tummiin pukeutunutta jalankulkijaa ja ajautui ulos tieltä. Raskas ajoneuvoyhdistelmä oli ajanut nelostietä pohjoiseen, kun kuljettaja yht’äkkiä havaitsi edessään ajokaistan reunassa tummiin pukeutuneen henkilön taluttamassa polkupyörää. Rekan kuljettaja teki väistöliikkeen vasemmalle välttääkseen törmäyksen pyörän taluttajaan. Väistöliikkeen seurauksena perävaunu alkoi heittelehtiä. Lopulta ajoneuvoyhdistelmä ajautui kaistojen yli tien vasemmalle puolelle ojaan. Ajoneuvo vaurioitui ulosajossa. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin. Pyörää taluttanut tummiin pukeutunut henkilö oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa. Myös paikalle jääneet henkilöautoilijat olivat havainneet pyörän taluttajan olleen ilman heijastimia. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Kello 17.55 tapahtui henkilöauton ulosajo Nelostiellä Jyväskylässä. Henkilöauto oli ajanut pohjoisen suunnasta kohti Jyväskylää, kun sen kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto oli ajautunut tien oikean puoleiseen ojaan. Ulosajohetkellä ajoneuvon nopeus oli ollut noin 60 km/h. Ajoneuvon kuljettaja toimitettiin tarkastettavaksi Keski-Suomen keskussairaalaan. Ajoneuvo vaurioitui ulosajossa täysin.
Kello 19.55 poliisille tuli ilmoitus epäillystä rattijuoposta Leppästensuonkadulla sijaitsevalla tavaratalolla. Poliisipartio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan auton ajavan tavaratalon pysäköintialueelle ja pysäytti sen. Kuljettajalle suoritettu alkometripuhallutus antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Keski-ikäistä naiskuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Kello 20.40 tapahtui ulosajo Hämeenkyrössä Kyröspohjantiellä. Henkilöauto oli ajanut Kyröspohjantietä kohti Hämeenkyrön keskustaa. Loivassa kaarteessa noin 100 metriä Nikkari-Tuomisentien risteyksen jälkeen oli kuljettaja menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Ajoneuvo oli ajautunut sivuluisuun ja suistunut sen seurauksena vasen kylki edellä tien oikeanpuoleiseen ojaan. Ulosajo oli päättynyt päin sähkötolppaa. Ajoneuvon kuljettaja vietiin tarkastettavaksi Acutaan.
Kello 00.03 parikymppinen mies rikkoi Hämeenkadulla sijaitsevan pubin oven lasin. Useamman hengen porukka oli yrittänyt päästä sisälle pubiin, kun järjestyksenvalvoja oli evännyt heiltä pääsyn liiallisen päihtymystilan vuoksi. Lähtiessään yksi porukkaan kuuluneista miehistä oli potkaissut pubin oven lasin rikki. Tapahtunutta tutkitaan vahingontekona.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory