Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 8.12.2019

NordenBladet —

08.12.2019 klo 14.24Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat jyrkässä mutkassa
Vantaa, Teletie, 7.12.2019 klo 11.30
Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat keskenään jyrkässä mutkassa Vantaalla Teletiellä. Tapahtumapaikalla puhutettu linja-autoa kuljettanut vuonna 1976 syntynyt mies arvioi, että onnettomuus oli hänen aiheuttamansa. Hän ei jyrkässä mutkassa ollut havainnut lainkaan vastaantulevaa henkilöautoa, vaan kertoi sen jääneen katveeseen palkin taakse. Linja-auto oli koukannut osittain vastaantulevien kaistalla ja ajoneuvon olivat törmänneet. Henkilöautoa kuljettanut keski-ikäinen mies loukkaantui onnettomuudessa.
Tukevassa humalassa ollut pakettiauton kuljettaja törmäsi risteyksessä kahteen henkilöautoon
Vantaa, Tikkurilantien ja Kielotien risteys, 7.12.2019 klo 12.25
Vantaalla tapahtui liikenneonnettomuus, jossa osallisena oli kaikkiaan kolme ajoneuvoa. Onnettomuus tapahtui risteysalueella, kun henkilöauto oli pysähtyneenä punaisissa liikennevaloissa. Pysähtyneen henkilöauton perään ajoi pakettiauto.
Henkilöauton kuljettaja nousi autosta selvittääkseen asiaa perään ajaneen kanssa, jolloin tämä yritti poistua paikalta ajamalla viereiselle kaistalle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan pakettiauto törmäsi myös viereisellä kaistalla olleeseen henkilöautoon. Tätä autoa kuljettanut nainen loukkaantui onnettomuudessa, muita henkilövahinkoja ei aiheutunut.
Pakettiauton kuljettaja tehtiin seulonta-alkometrillä koe, jonka tulos oli 1,63 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänen autostaan olivat verot maksamatta. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.
Kolarin aiheuttanut peräänajaja pakeni jalkaisin paikalta
Vantaa, Kehä 3, 7.12.2019 klo 17.18
Kehä 3:lla tapahtui Flamingon kohdalla liikenneonnettomuus, jossa peräänajaja pakeni paikalta jalkaisin. Tehtävälle osallistui useiden poliisipartioiden lisäksi pelastuslaitoksen yksiköitä. Henkilöautoa kuljettanut parikymppinen nainen kertoi ajaneensa vakionopeuden säätimen mukaan suunnilleen nopeutta 80 km/h, kun hänen peräänsä törmäsi henkilöauto.
Molemmat autot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin. Onnettomuuden aiheuttaneen henkilöauton kuljettaja ei jäänyt tapahtumapaikalle selvittämään tapahtunutta, vaan pakeni jalkaisin paikalta. Vuonna 1998 syntyneestä miehestä, jonka epäillään kuljettaneen henkilöautoa, on havaintoja välittömästi onnettomuuden jälkeen ja myös hänen epäillään loukanneen itseään kolarissa. Kuljettajaksi epäillyllä miehellä ei ole ajo-oikeutta ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory