Mainos:Tapon yritys Mikkelissä ja murtoja Ristiinassa

NordenBladet — Lauantai-iltana kello 23.04 aikaan poliisille tuli hätäkeskuksen kautta ilmoitus, että Mikkelissä Laajalammin kaupunginosassa on tapahtunut puukotus.
Paikalle menneille poliisipartioille selvisi, että vuonna 1998 syntynyt mikkeliläismies oli lyönyt ulkona, Kaituentien ja Suksisepäntien risteyksen lähistöllä, mikkeliläistä vuonna 1998 syntynyttä miestä veitsellä. Uhri sai tilanteessa vammoja käteen ja kaulan alueelle. Vammat vaativat sairaalakäynnin, mutta uhrilla ei ole hengenvaaraa. Poliisi otti teosta epäillyn henkilön kiinni noin tuntia myöhemmin Siekkilän kaupunginosasta. Osapuolet ovat toisilleen entuudesta tuttuja. Tapausta tutkintaan tapon yrityksenä.
Mikkeli Ristiinassa, Branhentiellä murtauduttiin varhain sunnuntaina noin kello 01.20 aikaan ikkuna rikkomalla liikekiinteistöön. Tiloissa sijaitsee mm. Matkahuollon toimipiste. Paikalta nähtiin poistuvan tummiin vaatteisiin pukeutunut, ei kovin pitkä nuorehko mies, jolla oli kantamuksia molemmissa käsissä. Miehen juoksutyyli oli ollut huomiota herättävä.
Edeltävänä yönä Ristiinassa oli murto Postin toimipaikkaan. Tältä tapahtumapaikalta oli nähty poistuvan juosten tummaan huppariin pukeutunut henkilö.Mies juoksi ensin Tiitus-Matintien suuntaan ja siitä edelleen Kristiinantielle.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista joko soittamalla p. 0295 415 232 tai sähköpostilla, vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory