Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 7.12.2019

NordenBladet —

07.12.2019 klo 16.34Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Ajo-oikeudeton mies ajeli autolla, johon oli kiinnittänyt väärät kilvet poistettujen tilalle
Vantaa, Lummetie, 6.12.2019 klo 10.10
Poliisipartio pysäytti Lummetiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi. Autoa kuljetti vuonna 1999 syntynyt mies, jolla ei koskaan ole ollut ajo-oikeutta ja jota oli epäilty tätä ennen jo kahdeksan kertaa vuoden aikana kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autoon oli kiinnitetty väärät kilvet, syyksi tähän mies kertoi, että poliisi oli ottanut autosta oikeat kilvet pois. Kilvet oli poistettu kyseisestä autosta kahden aikaan yöllä, koska kuljettaja oli tuhrinut niitä mustalla maalilla, niin että auton rekisteritunnusta ei pystynyt kunnolla näkemään.
Mies rikkoi golfmailalla kaupan ikkunoita
Vantaa, Kuulakuja, 6.12.2019 klo 14
Poliisi sai tehtäväksi mennä ottamaan kiinni miehen, jonka ilmoitettiin rikkovan golfmailalla kaupan ikkunoita. Tehtävälle osallistui useita patioita. Poliisin ehdittyä paikalle mies oli jo lopettanut tuhotyönsä ja poistunut. Epäilty löydettiin kuitenkin läheisen kerrostalon pihalta. Hän oli hetkeä aikaisemmin jäänyt kiinni yritettyään näpistää kaupasta tuotteita ja hänelle oli ilmoitettu, että hän ei ole enää toivottu asiakas liikkeeseen. Ilmeisesti tästä hermostuneena vuonna 1983 syntynyt mies oli hakenut kättä pitempää ja hajotti kolme kaupan ikkunoista. Miestä epäillään vahingonteosta ja hän on kuulustelussa tunnustanut teon.
Miehen ja naisen epäillään hajottaneen useita kerrostalojen ulko-oven laseja
Vantaa, Kielotie ja Esikkotie, 6.12.2019
Poliisi kutsuttiin selvittämään tapausta, jossa todistajat kertoivat miehen ja naisen hajottaneen kerrostalon rapun alaloven lasin ja menneen sisälle rappukäytävään. Poliisi meni kyseiseen rappuun ja löysi porraskäytävästä vuonna 2000 syntyneen miehen ja vuonna 2001 syntyneen naisen. Heti partion nähdessään mies ilmoitti, että hän ei ole hajottanut mitään laseja. Tarkemmin lähitienoota tarkistettaessa huomattiin, että ainakin neljän eri ulko-oven lasit oli rikottu. Mies ja nainen otettiin kiinni ja heitä epäillään vahingonteosta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory