Mainos:Meri-Lapissa törkeitä rattijuopumuksia ja pahoinpitelyjä

NordenBladet —

07.12.2019 klo 08.45Lappi
Törkeitä rattijuopumuksia Torniossa
Poliisi suoritti nopeusvalvontaa Torniossa Kivirannalla 6.12.2019 kello 10.11, kun vastaan tuli henkilöauto 109 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Kuljettajaksi osoittautui 41 -vuotias Torniolainen mies, joka puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0,72 mg/l. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Poliisipartio päätti pysäyttää Tornion keskustassa henkilöauton tarkastusta varten 7.12.2019 kello 05.03. Kuljettajaksi osoittautui 24 -vuotias Torniolainen mies, joka puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0,81 mg/l. Kuljettaja kertoi juoneensa ravintolassa muutaman lonkeron ja olleensa matkalla kotiin. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Pahoinpitelyjä
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 6.12.2019 kello 11.40 Tervolassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Ilmoituksen mukaan 69 -vuotias mies oli mennyt entuudesta tuntamansa 65 -vuotiaan miehen autolle ja avannut auton oven auki. Mies oli lyönyt autossa istunutta miestä kumisella astalolla pari kertaa, mutta autossa istunut mies oli saanut torjuttua iskut saaden astalosta kiinni. Tilanne oli jatkunut vielä auton ulkopuolella. Autossa istunut mies oli ollut tapahtuma-aikaan puhelimessa ja pyytänyt soittamaan apua paikalle. Tämän jälkeen 69 -vuotias mies oli mennyt juosten omaan autoonsa ja lähtenyt pois paikalta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa pahoinpitelynä.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 7.12.2019 kello 2.30 Keminmaassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Asianomistajan mukaan hän oli ollut yksityisessä asunnossa, kun asunnolle oli tullut asunnonhaltija, joka oli alkanut heti kotiin tultuaan pahoinpidellä asianomistajaa lyömällä, potkimalla ja repimällä hiuksista. Nainen oli päässyt pakenemaan asunnolta naapuriin ja oli saanut hälytettyä apua paikalle. Poliisin mentyä paikalle oli miehellä ollut erilainen näkemys tapahtumankulusta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory