Itsenäisyyspäivän tiedote

NordenBladet — Poliisi sai ilmoituksen klo 15.20 että Ikaalisten Myllykartussa on pakettiauto jäänyt pellolle kiinni. Paikalta tavattiin noin 30-vuotias mies. Mies kertoi kierreelleensä ovelta ovelle kyselemässä rautaromua. Mies vaikutti sekavalta ja hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista. Mies antoi ensin poliisille väärät henkilötiedot, mutta poliisi selvitti tietojärjestelmien kautta oikeat tiedot. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamisesta.
Hätäkeskus ilmoitti puolenyön aikaan että Tampereella Lukonmäenkadulla henkilöauto ajautui pihakivetykseen ja kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Auton kuljettaja, hieman yli 40-vuotias mies, tavattiin lähistöltä ja hänelle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Mies otettiin kiinni poliisiasemalle.
Partio pysäytti Ruoveden Kumputiellä henkilöauton jota kuljetti vuonna -65 syntynyt mies. Hänelle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies oli ajokiellossa ja kyseessä toinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory