Mainos:Hämeessä poliisilla perustehtävien yö

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on torstain ja perjantain välinen yö sujunut poliisin kannalta varsin rauhallisesti. Tehtäviä oli Päijät-Hämeen puolella kaikkiaan 54 ja Kanta-Hämeen puolella 62 kappaletta. Tehtävät pitivät sisällään mm. muutamia pahoinpitelyjä, mutta näissäkin selvittiin lievin vammoin. Rattijuoppoja ei yön aikana jäänyt poliisin haaviin yhtään. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin tuotiin kymmenen henkilöä.
ORIMATTILA
Torstaina iltapäivällä kello 15.00 aikaan poliisipartio pysäytti Artjärventiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut vuonna 1990 syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehelle ollut. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon viisi kertaa vuoden sisällä.
FORSSA
Torstaina iltapäivällä kello 15.45 aikaan poliisi sai ilmoituksen kahden henkilöauton välisestä peräänajosta Hämeentiellä. Onnettomuus oli tapahtunut kun Hämeentiellä sijaitsevan autogrillin pihaan kääntymässä olleen henkilöauton perään oli törmännyt toinen henkilöauto. Törmätyn auton 1970 luvulla syntynyt mieskuljettaja vietiin Forssa sairaalaan tarkistettavaksi. Törmänneen auton vuonna 1933 syntynyt mieskuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuteen.
LAHTI
Perjantain puolella kello 03.00 aikaan poliisi sai ilmoituksen henkilöstö joka oli käyttäytynyt aggressiivisesti muita asiakkaita kohtaan Lahden keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Tämä vuonna 1992 syntynyt nainen oli riehunut siinä määrin, että järjestyksenvalvoja oli joutunut raudoittamaan tämän. Poliisi nouti naisen rauhoittumaan poliisiasemalle. Naista epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta, sillä naisen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineeksi epäiltävää ainetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory