Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 5.12.2019

NordenBladet —

05.12.2019 klo 10.58Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, näpistys, liikennerikkomus ja huumausaineen käyttörikos
Vantaa, Korso, 4.12.2019, klo 12.35
Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän polttoainevarkaasta, joka oli tankannut dieseliä noin 100 euron arvosta ja poistunut Tuusulantien suuntaan. Partio pysäytti kyseisen auton Kulomäentiellä ja kuljettajaksi osoittautui noin 20-vuotias ajo-oikeudeton mies. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinille, kannabikselle, bentsodiatsepaamille sekä amfetamiinille. Kuljettajan autossa olivat erittäin kuluneet kesärenkaat, eikä eturenkaissa ollut lainkaan kulutuspintaa jäljellä. Kuljettaja käytettiin verikokeessa Oikeuslääketieteenlaitoksella. Hän myönsi tankkauksen ja jättäneensä maksamatta polttoaineet.
Näpistys
Vantaa, Tammisto, 4.12.2019, klo 17.00
Tammistossa kauppaliikkeessä noin 25-vuotias ja 50-vuotias nainen anastivat yhteistuumin laittamalla kasseihinsa ja vaatteidensa alle tuotteita yli neljän sadan euron arvosta. Vartijat ottivat naiset kiinni kassalinjojen jälkeen. Poliisipartio suoritti naisille kaupan tiloissa turvallisuustarkastuksen ja toisen naisen hallusta löytyi vielä yhdet anastetut alushousut. Naiset tuotiin kuulusteluun Vantaan pääpoliisiasemalle ja naiset myönsivät syyllistyneensä asiassa rikokseen.
Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja ajoneuvorikkomus
Vantaa, Hakunila, 4.12.2019, klo 22.30
Hätäkeskus sai toistamiseen ilmoituksen epäillystä rattijuoposta, joka ajoi tällä kertaa Lahdentietä etelän suuntaan. Poliisipartio pysäytti kyseisen auton Hakunilan kohdalla. Kuljettajaksi osoittautui 20-vuotias mies, jolla ei ole ollut lainkaan ajo-oikeutta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin tulokseksi nolla promillea ja hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Kyseisen auton rekisterikilpiä oli maalattu tunnusten muuttamiseksi. Kuljettaja käytettiin verikokeessa Oikeuslääketieteenlaitoksella.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory