Eläinpainotteinen tiedote

NordenBladet — Äänekoskella Saarikkaantiellä autoilija törmäsi hirveen keskiviikkona klo 15.15. Autoilija kertoi tulleensa Saarikkaantietä pohjoisen suunnasta, kun oikealta lännen puolelta oli tullut hirvi tielle. Autoilija oli yrittänyt väistää, mutta osui eläimeen. Hirvi poistui tulosuuntaansa. Autoilijalle ei tullut tilanteessa vammoja ja auto pysyi tiellä. Autoon tuli vaurioita ainakin etumatkustajan puolen oveen, etuosaan, sivupeiliin ja tuulilasi meni säröille. Hirvestä ilmoitettiin riistayhdistykselle.
Kuhmoisissa Nelostiellä autoilija törmäsi tietä ylittävään hirveen keskiviikkona klo 17.50. Hirvi oli poistunut Jämsään päin mentäessä tien oikealle puolelle metsään. Auto säilyi ajokuntoisena ja vaurioista ei poliisilla ole tietoa. Riistayhdistyksen yhdyshenkilöt lähtivät selvittämään hirven kohtaloa. Eläinonnettomuus.
Jyväskylässä autoilija ajoi hirvikolarin Vespuolentiellä noin 200 metriä ennen Luhangan rajaa. Hirvi osui auton keulaan. Paikalle tuli riistainhoitoyhdistyksen henkilöitä, jotka lopettivat hirven paikalla. Törmäyksessä auton keulaan tuli vaurioita, vilkun lasi meni rikki ja konepeltiin ja etulokasuojaan tuli lommoja. Autoilija ei loukkaantunut törmäyksessä. Eläinonnettomuus.
Hätäkeskus ilmoitti poliisipartiolle vahvasti seilaavasta henkilöautosta keskiviikkona noin kello 21 aikaan. Ensimmäinen ilmoitus tuli Oravasaaren kohdalta Nelostieltä ja jälkimmäinen Lohikosken kohdalta. Poliisipartio tavoitti auton Laukaassa Nelostiellä Jokihaaran suoralla. Auton mieskuljettajalle suoritettu puhalluskoe ja tarkkuusalkometrikokeen tulos ylittivät rattijuopumuksen rajan. Selvisi, että kuljettajan ajo-oikeus on rauennut, joten rikosnimikkeiksi ilmoitukseen tulivat rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory