Mainos:

OMAISUUSRIKOKSIA JA ERIKOISTA LIIKENNEKÄYTTYMISTÄ ETELÄ-KARJALASSA

NordenBladet —

04.12.2019 klo 15.45Kaakkois-Suomi
Ti 3.12.2019 aamulla kaksi poliisin entuudestaan tuntemaa paikkakuntalaista nuorehkoa miestä yrittivät murtautua Lappeenrannassa Joutsenon keskustassa kerrostaloasuntoon rikkomalla kirveellä asuntoon johtavaa ovea.
Naapuri oli havainnut yrityksen ja estäessään murtautumisen nuorukaiset olivat rikkoneet myös naapurin ovea, uhanneet häntä kirveellä ja poistuessaan rikkoneet kerrostalon ikkunoita.
Poliisi on ottanut kiinni ja pidättänyt nuorukaiset epäiltynä törkeän varkauden yritykseen, laittomaan uhkaukseen ja vahingontekoon.
Lauantain 30.11. ja maanantain 2.12.2019 välisenä aikana Lappeenrannassa Joutsenon keskustassa murtauduttiin pieneläinvastaanotolle murtamalla liiketilan ovi. Sisätiloissa oli pengottu laatikoita ja alustavasti todettu anastetuksi otoskooppi.
Ma 2.12. ja tiistain 3.12.2019 välisenä aikana Lappeenrannassa Joutsenon keskustassa anastettiin lukitsemattomasta ulkovarastosta anastettiin vähäinen määrä omaisuutta
Perjantaina 29.11.2019 Lappeenrannassa Joutsenon keskustassa rivitaloasunnon avoinna olevasta varastosta anastettiin työkaluja .
Perjantaina 29.11.2019 Savitaipaleen keskustassa asukas oli herännyt keskellä yötä ovikellon tauottomaan soittoon ja mentyään ulko-ovelle tavannut entuudestaan tuntemattoman miehen joka oli pyrkinyt sisälle asuntoon. Asukkaan estäessä miehen sisääntulon tämä oli lyönyt asukkaan käden oveen josta aiheutunut lievää kipua. Tilanne oli päättynyt asukkaan saatua ovensa lukittua.
Tiistaina 3.12.2019 aikaisin aamulla kahdelle auton kuljettajalle oli tullut erimielisyyttä Lappeenrannassa josta aiheutui jonkinlaista “liikenneraivoa.” Tilanne oli saanut alkunsa valtatie 6:lla jossa toisen ajoneuvon kuljettajan mielestä toinen kuljettaja oli ajanut liian lähellä ja ohittanut tämän valtatie 6:n liittymässä. Tästä kiivastuneena ohitetun ajoneuvon kuljettaja oli heittänyt kahvikuppinsa toisen ajoneuvon ikkunaan. Kahvikupin heittänyt paikkakuntalainen mies oli ajanut työpaikalleen minne myös toisen ajoneuvon kuljettaja seurannut häntä ja lyönyt “korvalliselle” aiheuttaen pienen haavan.
Poliisi tutkii asiaa mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory