Mainos:Kortittomuus aiheutti takaa-ajon ja pakoonjuoksun Lahdessa

NordenBladet ‚ÄĒ

04.12.2019 klo 15.32Häme
TAMMELA
Valtatiellä 10 Myllykylässä tapahtui henkilöauton tieltä suistuminen tiistaina juuri ennen puolta päivää. 22-vuotias forssalaismies oli menettänyt ohitustilanteessa autonsa hallinnan ja auto oli liukunut oikeaan kaartavassa mutkassa oikealle ojaan. Tapahtumaa selvitettäessä ilmeni, että ohitustilanteessa käytetty vauhti oli ollut liian suuri. Lisäksi tien pinta oli tapahtumahetkellä jäinen. Kuljettaja loukkasi itseään lievästi. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehellä oli kyydissään naismatkustaja, joka loukkasi itseään törmäyksessä. Naista epäillään liikennerikkomuksesta, koska hän ei käyttänyt turvavyötä. Molemmat kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi.
LAHTI
Paavolassa sijaitsevassa kauppaliikkeessä asioi tiistaina iltapäivällä 26-vuotias lahtelaismies, joka anasti hyllystä lompakon ja yritti poistua kaupasta maksamalla muita tuotteita. Valpas vartija huomasi kuitenkin anastustapahtuman ja lompakko saatiin takaisin myyntikuntoisena. Miehellä on vuoden sisällä anastusrikoksia tilillään 24 kappaletta.
H√ĄMEENLINNA
Parolantien ja Pikku-Parolantien risteyksessä tapahtui mopoauton ja henkilöauton välinen kolari tiistaina illansuussa. Parolantietä risteykseen tullut henkilöauto törmäsi Pikku-Parolantietä kulkeneen mopoauton kylkeen. Henkilöautolle oli risteyksessä kärkikolmio. Paikalle tullut poliisipartio totesi, että henkilöauton kuljettajana toiminut 55-vuotias mies on alkoholin vaikutuksen alaisena. Mieheltä otettiin verikoe tapahtumapaikalla. Mopoautossa olleet henkilöt, kaksi nuorta miestä, loukkaantuivat tilanteessa lievästi. Mopoauto vaurioitui liikennekelvottomaan kuntoon. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja ajoneuvoverorikkomuksena.
LAHTI
Tiistaina illalla poliisipartio havaitsi keskustassa henkilöauton, jonka omistajan tiedoissa oli ajokieltomerkintä. Partio kääntyi auton perään, mutta tämä kiihdyttikin kovasti pyrkien poliisia karkuun. Pakeneminen jatkui muutaman kilometrin verran aina Vuoksenkadulle asti, jossa miespuoleinen pakenija vaihtoi pakenemisen lajiksi juoksun. Näköyhteys mieheen kadotettiin hetkeksi, mutta hänet tavattiin uudestaan Karjalankadulta. Havaitessaan poliisin lähestyvän, mies pinkaisi uudestaan juoksuun. Mies tavoitettiin poliisikoiran avustuksella piilottelemasta Kymintieltä. Hänet otettiin kiinni törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta epäiltynä. Mies aiheutti autolla paetessaan vaaratilanteita keskustassa ja ainakin yhden vaarallisen tienylityksen juostessaan poliisia karkuun. Tämä kiriherkkä kaksikymppinen mies on Pietarsaaresta kotoisin.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory