Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 4.12.2019

NordenBladet —

04.12.2019 klo 14.20Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Henkilöauto törmäsi suojatiellä jalan tietä ylittäneeseen tyttöön
Vantaa, Lahdentie, 3.12.2019 klo 8.10
Kouluikäinen Lahdentietä suojatietä pitkin kaverinsa kanssa ylittänyt tyttö jäi henkilöauton Vantaalla tiistaina aamulla. Onnettomuus tapahtui Nikinmäen risteyksen kohdalla. Kulomäentieltä risteykseen ajanut, kolmion takaa tullut kuorma-auto oli nähnyt tytöt ja hiljentänyt pysäyttänyt ajoneuvonsa antaakseen tytöille tietä. Tytöt olivat lähteneet ylittämään tietä, kun etelästä päin risteykseen oli samaan aikaan ajanut henkilöauto.
Henkilöautoa kuljettanut nelikymppinen nainen ei ilmeisesti ollut nähnyt tyttöjä kuorma-auton takaa ennen kuin oli liian myöhäistä. Toinen tytöistä ehti väistää henkilöautoa, mutta toinen tytöistä jäi auton töytäisemäksi. Tyttö lensi törmäyksen voimasta joitakin metrejä ja loukkaantui onnettomuudessa. Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Miesten ajanvietto päättyi pahoinpitelyyn
Vantaa, Mikkola, 3.12.2019
Keski-ikäisten miesten ajanvietto päättyi, kun toinen heistä yllättäen kävi isäntänsä kimppuun nyrkit ojossa Vantaalla tiistaina päivällä. Hyökkäyksen jälkeen mies yritti siivota verijälkiä asunnosta. Isäntä loukkasi onnettomuudessa itseään ja soitti paikalle poliisit. Molemmat osalliset olivat voimakkaasti päihtyneitä eikä kumpikaan osannut selittää, mikä oli johtanut tekoon. Kumpikin miehistä oli kuitenkin yksimielinen tapahtumien kulusta. Vieraana ollutta miestä epäillään pahoinpitelystä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory