Auton perän luistattelu vei kortin kolmelta

NordenBladet — Tampereella tapahtui linja-auton ja henkilöauton välinen kolari klo 23.20 Kuoppamäentien ja Jokipohjantien risteyksessä. Linja-auto oli matkalla Jokipohjantietä tyhjänä kohti varikkoa. Samaan aikaan linja-auton kulkusuunnassa vasemmalta Kuoppamäentieltä oli tullut henkilöauto kolmion takaa kovaa vauhtia ja osunut linja-auton vasempaan kylkeen. Törmäyksen voimasta auto sinkoutui risteyksessä pientareella olevaan pysäköityyn henkilöautoon. Törmänneessä henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Auto oli vaurioitunut siten että sen ovet eivät auenneet vaan pelastuslaitos joutui vääntämään ne auki. Auto kuljetti vuonna -87 syntynyt ajo-oikeudeton nainen. Sairaankuljetus kävi tarkistamassa henkilöiden vammat, mutta kellään ei ollut tarvetta jatkohoitoon. Naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Partiot valvoivat liikennettä Keuruulla puolen yön aikaan. Keuruuntiellä Aseman ympyrästä lähti klo 00.05 kaksi autoa joiden perät olivat voimakkaassa sivuluisussa useita kertoja puolelta toiselle. Tapahtumapaikalla suojateitä ja kevyenliikenteen väylät molemmin puolin tietä. Muuta liikennettä melko paljon ja tien pinta liukas. Autoja kuljetti vuosina -94 ja -97 syntyneet miehet.
Klo 00.35 vt 23:ta kääntyi henkilöauto Mäntymäentielle siten että luistatti autoa useita kertoja sivuluisussa puolelta toiselle jatkaen samalla tyylillä edelleen Mäntymäentietä. Kuljettajana vuonna -01 syntynyt mies. Tien pinta erittäin liukas ja autossa kaksi matkustajaa.
Kaikken kolmen auton kuljettajille kirjattiin rangaistusvaatimus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidän ajokortit otettiin poliisiin haltuun vakavan piittaamattomuuden vuoksi.
Hätäkeskukseen soitti mies puolen yön aikaan ja kertoi, että oli ajanut ulos tieltä Niemitiellä Hankasalmella. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle ilmeni että henkilöautoa oli kuljetettu Niementietä ysitien suunnasta. Auto oli suistunut Niemijoen ylittävältä puusillalta kaiteen läpi Niemijokeen. Auto oli joessa eikä kuljettaja päässyt omin avuin poistumaan autosta koska ovet eivät auenneet. Pelastuslaitos joutui särkemään auton takalasin sekä yhden sivulasin jotta kuljettaja saatiin ulos autosta. Kuljettajaksi ilmeni hiemen yli 60-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Sairaankuljetus tarkisti miehen vammat eikä hoidon tarvetta ollut. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja hänet kuljettiin Jyväskylän poliisilaitoksen säiytystiloihin.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory