Kampaamoon murtauduttu Vantaalla

NordenBladet ‚ÄĒ It√§-Uudenmaan poliisilaitoksen p√§ivitt√§istiedote 28.11.2019
Vantaan alue
Kampaamoliikkeen murrossa anastettiin pohjakassa ja tietokone
Vantaa, Kaivoksela, 25.11. klo 18 – 26.11. klo 6.30
Vantaalla murtauduttiin yön aikana kampaamoliikkeeseen ikkuna rikkomalla. Poliisipartio teki tapahtumapaikalla paikkatutkintaa ja kirjasi tapahtumasta rikosilmoituksen. Murron yhteydessä liikkeestä oli anastettu pohjakassassa ollut vähäinen määrä käteistä rahaa sekä kannettava tietokone.
Nuorten naisten seurue tappeli järjestyksenvalvojien kanssa Tikkurilan asemalla
Vantaa, Tikkurilan rautatieasema, 26.1.2019 klo 20.45
Poliisi sai tehtäväksi mennä selvittämään tilannetta, jossa neljän nuoren naisen porukka oli ottanut yhteen kahden järjestyksenvalvojan kanssa sekä pahoinpidellyt sivullista naista.
Tapahtumat olivat alkaneet, kun yksi seurueen naisista oli pyytänyt tupakkaa itselleen tuntemattomalta naiselta. Tämä oli kieltäytynyt, jolloin sama nainen oli tönäissyt tätä itselleen tuntematonta sivullista. Hetkeä myöhemmin tupakkaa pyytänyt nainen oli myös hyökännyt saman sivullisen naisen kimppuun.
Järjestyksenvalvojat tulivat rauhoittelemaan tilannetta ja ottamaan asemalla riehuneen naisen kiinni. Tällöin tämän seurueeseen kuuluneista naisista kaksi päätti vapauttaa kiinni otetun naisen ja hyökkäsi järjestyksenvalvojien kimppuun. Heidän epäillään mm. lyöneen järjestyksenvalvojia niin, että molemmille tuli vertavuotava haava kasvoihinsa. Alun perin kiinni otettu nainen pääsi livahtamaan karkuun. Tätä ennen hän ehti vielä potkaista toista vartijaa haarojen väliin. Hänen kaksi toveriaan sen sijaan saatiin kiinni ja heille laitettiin käsiraudat.
Neljäs seurueen naisista ei osallistunut pahoinpitelyihin. Kahta kiinni otettua, vuonna 2001 ja 1994 syntynyttä naista, epäillään pahoinpitelyistä. Karkuun päässyttä naista epäillään pahoinpitelyistä vartijoita kohtaan sekä lievästä pahoinpitelystä sivullista naista kohtaan.
Törkeä rattijuopumus Jokiniemessä
Vantaa, Valkoisenlähteentie, 27.11.2019 klo 1.27
Poliisipartio valvoi liikennettä ja yleistä turvallisuutta ja järjestystä Jokiniemessä, kun partio kiinnitti huomiota henkilöautoon, jonka kaistavalinnat risteysalueella olivat hieman erikoiset. Kuljettajan ajokunto päätettiin tarkistaa ja auto pysäytettiin.
Autoa kuljettaneelle vuonna 1981 syntyneelle miehelle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies oli silminnähden päihtynyt ja hänen puheensa oli sammaltavaa. Hänet tuotiin poliisiasemalle, jossa hänelle tehtiin tarkkuusalkometrin koe. Mittauksessa oli kuitenkin teknisiä ongelmia ja mies jouduttiin tämän vuoksi kuljettamaan verikokeisiin ajonaikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory