Mainos:

Vanha mies riehahti Lammilla

NordenBladet — Hämeenlinna
Keskiviikkoiltana Lammilla noin 80-vuotias mies pahoinpiteli kerrostalon rapussa noin 25-vuotiasta naista ja talon pyykkituvassa noin 75-vuotiasta miestä. Pahoinpitelyn jälkeen mies oli lähtenyt ajamaan autollaan. Poliisi tavoitti auton Lammin keskustasta. Silminnähden päihtynyt mies vastusti kiinniottoa vastaan haraamalla ja yrittämällä potkaista poliisia. Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni epäiltynä kahteen pahoinpitelyyn, törkeään rattijuopumukseen ja virkamiehen vastustamiseen.
Hausjärvi
Keskiviikkona aamupäivällä kantatiellä 54 noin 70-vuotias mies suistui kuljettamallaan henkilöautolla tien pientareelle ja siitä edelleen pellolle. Hänen tarkoituksenaan oli ollut kääntyä ajosuunnassaan vasemmalle pienelle hiekkatielle, mutta jostain syystä auto ajautui sivutien ojan penkereeseen josta auto oli pompannut pienen ilmalennon jälkeen pellolle. Auto vaurioitui etu- ja takaosastaan hinauskuntoon. Kuljettaja vietiin Hyvinkään sairaalaan tarkistettavaksi. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Lahti
Keskiviikkona aamupäivällä keskustassa noin 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ajokiellon aikana. Hänet oli määrätty ajokieltoon vuonna 2017 ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta yhdeksän kertaa viimeisen vuoden aikana. Kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Keskiviikkona iltapäivällä Nastolassa paloi roskakatos ja kolmen auton talli. Paikalla oli nähty kaksi polkupyörillä liikkeellä olevaa alaikäistä poikaa. Tapausta tutkitaan törkeänä vahingontekona.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory