Liikennevahinkoja Porissa

NordenBladet ‚ÄĒ Keskiviikkona kello 09.50 aikaan sattui pakettiauton ja polkupy√∂r√§ilij√§n v√§linen yhteent√∂rm√§ys Ulvilantiell√§ Mikkolassa. Porilainen nainen oli polkenut py√∂r√§ll√§ Ulvilantien vieress√§ kulkevalla kevyenliikenteenv√§yl√§ll√§ kohti Porin keskustaa ja ollessaan suojatiell√§ py√∂r√§tien jatkeella oli kulkusuunnastaan oikealta kolmion takaa ramppia pitkin tullut pakettiauto ja siihen kytketty per√§vaunu j√§tt√§en v√§ist√§m√§tt√§ suojatiell√§ olleen py√∂r√§ilij√§n. Py√∂r√§ilij√§ t√∂rm√§si pakettiauton vasempaan kylkeen ja t√∂rm√§yksess√§ py√∂r√§ilij√§ loukkasi ainakin jalkaansa niin, ett√§ h√§net kuljetettiin paikalta Satasairaalaan hoitoon.
Kello 17.10 aikaan sattui pakettiauton ulosajo Porissa Sepänpellontiellä. Autoa kuljettanut porilainen nainen oli tullut VT11 ramppia alas kohti Sepänpellontietä ja kertomansa mukaan nukahtanut sillä seurauksella, että auto oli ajautunut päin Sepänpellontie 27 kohdassa olevaa katuvalaisinpylvästä. Nainen ei loukannut itseään, auto vaurioitui keulasta ajokunnottomaksi ja valaisinpylväs vääntyi ja valaisin oli pudonnut alas.
Illalla kello 19.45 aikaan henkilöautoa kuljettanut porilainen nainen törmäsi liikennejakajaan Porissa Satakunnankadun ja Lentoasemantien rsiteyksessä. Nainen oli ajanut Ravintietä Satakunnankadun suuntaan kun Satakunnankadun ja Lentoasemantien risteyksessä auto ajautui liikaa kadun keskiosaan ja törmäsi heti Lentoasemantien risteyksen jälkeen olevaan liikennejakajaan. Kuljettaja ei loukannut itseään mutta auto vaurioitui pahoin etuosastaan. Liikennejakajan kaikki liikennemerkit vahingoittuivat pahoin.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory