Mainos:Rattijuoppoja Kotkassa ja Haminassa

NordenBladet — Kotkalainen mieshenkilö kuljetti Haminassa 22.11. kello 20.50 pakettiautoa päihtyneenä. Poliisipartio suoritti pakettiauton kuskille humepikatestin, joka näytti positiivista amfetamiinin osalta. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamiseta oikeudetta.
Poliisipartio pysäytti Kotkassa 22.11 kello 23.25 aikaan henkilöauton Hiidenkirnuntiellä. Ajoneuvon Kotkalaiselle naiskuljettajalle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,22 promillea. Kuljettajalle tehtiin myös huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiin osalta. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Henkilöauto ajautui ulos tieltä Haminassa Salmenvirrantien ja Pirkantien risteyksessä 23.11. kello 01.58 aikaan. Paikalla poliisipartio puhallutti ajoneuvon kuljettajan, jonka puhalluskokeen tulos oli 2,43 promillea. Auton Haminalaista kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory