Henkilöauto töytäisi polkupyöräilijää Riihimäellä

NordenBladet —

22.11.2019 klo 07.32Häme
HARTOLA
Poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Vuorenkyläntiellä torstaina puolen päivän aikaan. Paikalle päässyt poliisipartio totesi, että autolla on törmätty puuhun Hartolan suunnasta tullessa. Auto oli ennen puuhun törmäämistä ajautunut pientareelle. Henkilöautoa oli kuljettanut 40-vuotias Helsingistä kotoisin oleva mies. Mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Häneltä otettiin verikoe ja lisäksi hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Mies joutui käymään sairaalassa tarkistuksessa.
RIIHIMÄKI
Torstaina iltapäivällä tapahtui henkilöauton ja polkupyörän välinen liikenneonnettomuus Arolammintien ja Teollisuuskadun risteyksessä. 60-vuotiaan riihimäkeläisnaisen kuljettama henkilöauto töytäisi polkupyörään tilanteessa, jossa henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle Arolammintiellä Teollisuustielle. Hyvinkään suunnasta Arolammintietä polkupyörällä liikkunut 56-vuotias riihimäkeläismies oli ylittämässä Teollisuustietä suojatietä pitkin. Polkupyöräilijä kaatui törmäyksen seurauksena maahan ja sai sairaalakäyntiä vaativia vammoja. Auton kuljettajaa epäillään tilanteessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
JANAKKALA
Poliisille ilmoitettiin alkuillasta torstaina henkilöauton ulosajosta tiellä 130 Viralassa. Paikalle saapuneelle poliisipartiolle selvisi, että 46-vuotiaan riihimäkeläisnaisen kuljettama auto oli ajautunut ulos tieltä pellolle ja kulkenut pellolla noin 200 metriä ennen pysähtymistä. Nainen oli ollut sekavan oloinen ja hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista lääkeaineille. Nainen käytettiin veri- ja kliinisissä kokeissa. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Nainen loukkasi itseään ulosajossa lievästi.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory