Jatkotiedote pyöräilijän hengen vaatineeseen onnettomuuteen Liperissä

NordenBladet —

21.11.2019 klo 13.30Itä-Suomi
Liperissä Tutjuntien ja Niinikkosaarentien risteysalueella tapahtui maanantaina 18.11.2019 klo 15.37 aikaan liikenneonnettomuus, jossa menehtyi siinä osallisena ollut polkupyöräilijä.
Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta on pyrkinyt selvittämään tapahtumienkulkua erilaisilla tutkintatoimenpiteillä. Onnettomuus oli tapahtunut siten, että polkupyörällä liikkunut mies oli tullut hautausmaan suunnasta suojatielle ja Tutjuntietä Rääkkylän suunnasta tullut pakettiauto oli törmännyt suojatiellä mieheen. Pyöräilykypärää käyttänyt noin 60-vuotias paikkakuntalainen mies menehtyi välittömästi tapahtumapaikalle. Tapahtuma-aikaan pimeys ja sumu heikensivät näkyvyyttä.
Pakettiauton kuljettajaa ja pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tämän lisäksi pakettiauton kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta. Sekä poliisi että tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittämistä.
Poliisi pyytää edelleen onnettomuuden mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tai tietonsa joko sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295415232.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory