Mainos:Kaksi autoa varastettiin autoliikkeestä Hämeenlinnassa

NordenBladet —

21.11.2019 klo 09.51Häme
Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali arkivuorokausi. Tehtäviä oli vuorokauden aikana 190 kappaletta, joista yövuoron partiot hoitivat 87. Alueella jäi kiinni kaksi huumerattijuoppoa ja yksi alkoholin vaikutuksena ajanut rattijuoppo.
Hämeenlinna. Partio sai keskiviikkoaamuna hätäkeskukselta tehtävän Pappilanniementielle, minkä mukaan autoliikkeestä oli anastettu omaisuutta. Partiolle selvisi, että autoliikkeestä oli otettu luvatta käyttöön kaksi henkilöautoa ja kaksi sarjaa kesärenkaita vanteineen oli varastettu.
Myöhemmin päivällä partio havaitsi toisen varastetun henkilöauton Katumantiellä. Auto lähti liikkeelle ja se oli ajanut kovaa vauhtia Rantatielle talojen pihaan kuljettajan poistuessa läheiseen asuntoon. Samoihin aikoihin hätäkeskus ilmoitti, että myös toinen anastettu auto oli löytynyt Rantatien läheisyydestä parkkipaikalta.
Partiot menivät tekemään kotietsinnän asuntoon, johon toisen anastetun auton kuljettaja oli mennyt. Asunnosta tavattiin 40- ja 37-vuotiaat miehet, jotka otettiin kiinni. Heitä epäillään varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.
Hämeenlinna. Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 11.15 liikenneonnettomuudesta Hauhontiellä. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että 27-vuotias nainen oli peruuttanut pysäköintiruudusta hiljaisella nopeudella. Auton kyydissä ollut matkustaja huomasi autoa kuljettaneen naisen peruuttaneen ihmisen päälle. Kuljettaja oli noussut autosta katsomaan alle jääneen vointia, kun auto oli valunut loivalla pysäköintialueella uudelleen ihmisen päälle.
Auton alle jäänyt nainen sai tapahtuneessa sairaalahoitoa vaativia vammoja. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Forssa. Partio pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton keskiviikkoiltana Kuustontiellä. Sen kuljettajana toimi 19-vuotias ajokiellossa oleva mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,64 promillea ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Mies vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.
Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Forssa. 37-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen keskiviikkoiltana Keitaankadulla. Nainen oli ajanut henkilöautolla ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.
Riihimäki. 46-vuotias mies anasti kaksi hajuvesipulloa taskuun piilottamalla Voimalankadun kauppaliikkeessä. Hajuvesien arvo oli yhteensä 228 euroa. Hälytinportit olivat hälyttäneet miehen poistuessa kaupasta maksamatta tuotteita. Vartijat ottivat hänet kiinni.
Tämä oli miehen 18 näpistysrikos vuoden sisällä.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkoiltana kahdeksan jälkeen vahingonteosta Saimaankadulla. Partiolle selvisi, että 36-vuotias nainen oli rikkonut kerrostalon ovenlasin rappurallilla. Hänen epäillään syyllistyneen vahingontekoon.
Lahti. Partio sai hätäkeskukselta keskiviikkona hieman ennen puoltayötä tehtävän Tulikallionkadulle. Ilmoituksen mukaan pihalta kuuluu tappelun ääniä ja porukan rikkoneen rappukäytävän ikkunan. Partiolle selvisi, että nahistelun yhteydessä rappukäytävän ikkuna oli mennyt rikki.
Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeillä vahingonteko ja pahoinpitely. Poliisi tutkii paikalle olleiden osallisuutta tutkittaviin oleviin rikoksiin.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti torstaiaamuna kello viisi rekan ja henkilöauton kolarista Valtatiellä neljä Hartwallin kohdilla etelän suuntaan. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että 56-vuotias henkilöautoa kuljettanut mies oli lähtenyt ohittamaan rekka-autoa vasemmanpuoleisinta ajokaistaa käyttämällä. Hän oli mennyt ajokaistoissa sekaisin tietyömaan kohdilla ja hän oli ohjannut autonsa rekan käyttämälle ajokaistalle tämän eteen. Tämän seurauksena rekka törmäsi henkilöautoon.
Molemmat ajoneuvot ajautuivat törmäyksen jälkeen kulkusuunnassaan oikealle pientareelle kaiteen yli. Henkilöauto kääntyi törmäyksen seurauksena katolleen. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Ensihoito tarkasti kaikki onnettomuuden osalliset paikalla eikä kukaan loukkaantunut.
Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory